Почистване на сифон в мивка и вана

Почистване на сифон в мивка – Сифонът е сглобен с главата надолу. Първо се монтира изходяща тръба и се свързва към канализацията. Към него се закрепва самият сифон. След това се закрепва самата тръба.

След това трябва да включите водата и да проверите херметичността на връзката. Ако е необходимо, затегнете ги. След това е необходимо да избършете мебелите от водата, попаднала върху него по време на почистването на сифона. И е естествено да се радваме, че водата си отива идеално.

За сифона на мивката трябва да се добави, че често проблемът с лошия дренаж на мивката е неправилната инсталация на сифона. Проблемът е, че входът е твърде дълбоко в сифона. По този начин участъкът на потока на сифона се стеснява и той започва да преминава лошо вода.

Почистване на сифона във ваната

Сифонът във ваната обикновено е много по-опростен по дизайн, отколкото в мивката. Причините за замърсяването му са подобни. Според мен няма причина да коментирам почистването на сифона в мивката, така че просто ще ви дам снимки на процеса. Развиваме двете гайки. Чистим сифона и го монтираме обратно. За това ще са Ви необходими около 5 минути.

Как да почистите кухненска мивка – методи за почистване, достъпни за всеки

Кухненската мивка е най-често използваната водопроводна арматура в дома. Използва се за измиване на съдове, продукти, всички замърсители, от които с течение на времето се утаяват в сифон и канализационна тръба. В резултат на това кухненската мивка е склонна към запушвания като никоя друга.

Начини за премахване на запушването на мивката

Основните причини за блокирането на кухненската мивка са почистванията, включително остатъци от храна и мастни натрупвания. В зависимост от естеството на запушването има няколко възможности за справяне с тях.

Почистване на сифона на мивката, без да се изважда и разглобява

Най-лесният начин за почистване на запушване в мивка е почистването на сифона, без да се отстранява и разглобява.

ПОСЛЕДНИ ПУБЛИКАЦИИ