Подмяната на канализационни тръби е критичен процес за поддържане на функционалността и безопасността на канализационните системи. Тази услуга обикновено се изисква, когато старите тръби са повредени, корозирали или вече не отговарят на текущите нормативни изисквания.

отпушване на канали

Какво включва подготвителната работа за подмяна на канализационните тръби?

Добре е първо да имаме схема на тръбопровода и подготвителните работи. Освен това, при ремонт трябва да уведомим съседите си. подмяната трябва да бъде добре планирана, след което да се подготви зоната, в която ще се ремонтира. След това се прави демонтаж на проблемната част, а накрая се поставя нова тръба.

Какви са видовете и размерите на канализационните тръби?

Канализационните тръби могат да бъдат направени от различни материали като чугун, поливинилхлорид (PVC), полипропилен. Изборът на вид зависи от приложението на тръбата, като чугунът е устойчив към корозия, PVC e фаворит заради цената, а полипропиленът е по-термоустойчив от PVC. Съществуват тръби с диаметър от 50 мм, 110 мм, 150 мм и от 200 до 300 мм, като техните дължини съответно са 3.5 метра, 2 метра, 1 метър, 0.8 метра. Всичко зависи от обекта за който са нужни и целта им. Консултирайте се с Евроканал, за да Ви помогнем с Вашите ремонтни дейности, свързани с ВиК.

ВиК фирма

Често задавани въпроси

Клиентите са изключително важни за нас. Затова ние се стремим те да са доволни във всяко едно отношение. В рамките на 30 до 60 минути ние ще сме при Вас. Ако се случи малко забавяне, свързано с трафик или нещо непредвидено, ние имаме грижата да Ви уведомим, че сме на път към Вас.

ДА, нашите услуги са действащи и в почивните дни, както и в празнични дни. Ситуации, изискващи бърза реакция, отпушване и почистване може да възникнат по всяко време. Можете да ни търсете ни за помощ, в който и да е ден от седмицата, имаме дежурни специалисти, които са готови да дойдат на посочения от Вас адрес и да отстранят проблема, който е възникнал.

Времето необходимо за отпушване на канал зависи от степента и вида на запушване. Обадете ни се и споделете какъв е проблема. Нашият екип ще дойде на място подготвен и професионално ще реагира, ще извърши отпушване и почистване на канала във възможно най-кратки срокове.

ПОСЛЕДНИ ПУБЛИКАЦИИ