Източването на септични ями е необходима услуга за поддържане на хигиената и функционалността на автономните канализационни системи. Нашата компания предоставя професионално източване, почистване и дезинфекция на септични ями, което осигурява ефективност и дълготрайност на вашата система. Този процес включва изпомпване на съдържанието и почистване на ямата, за да се гарантира нейната оптимална работа и избегнат потенциални здравословни и екологични проблеми.

почистване на бензиностанции

Услугата “Почистване на септични ями”

Услугата за източване на септични ями включва цялостно обслужване на вашата септична система. Тя обхваща оценка на състоянието на ямата, изпомпване на отпадъците, измиване и дезинфекция на вътрешните стени. Регулярното източване е ключово за предотвратяване на преливане и запазване на ефективността на системата.

Техника за отпушване и източване на септични ями

За отпушване и източване на септични ями използваме съвременна техника, включително вакуумни камиони и специализирани помпи. Тази техника позволява бързо и ефикасно изпомпване на отпадъците, минимизирайки риска от замърсяване и увреждане на околната среда. Техниката е съобразена с последните технологични и екологични стандарти.

техника за отпушване на канали

Източване на септични ями в София и Бургас

В градовете София и Бургас предлагаме специализирани услуги за източване на септични ями, съобразени с местните екологични норми и градски изисквания. Нашите екипи са оборудвани със съвременна техника за изпомпване и транспортиране на отпадъчните води до сертифицирани пречиствателни станции, което осигурява висока степен на професионализъм и сигурност.

ВиК фирма

Абонамент за източване на септични ями

Предлагаме абонаментни планове за редовно източване на септични ями, което е идеално решение за тези, които искат да се грижат за своите канализационни системи без притеснения. Абонаментът включва периодични проверки и обслужване, което гарантира дълготрайност и надеждност на системата.

Видове септични ями

Съществуват различни видове септични ями, по отношение на капацитет и пропускливост. Ямите обикновено са с една камера, две камери или пък с повече, но последните са много по-редки въпреки, че са най-добри откъм ефективност. 

Често задавани въпроси

Ние ценим Вашето време и се стремим да сме максимално бързи. Между 30 и 60 минути е времето, за което екипът ни от специалисти ще се бъде на посоченото от Вас място. При евентуално забавяне, защото понякога придвижването в града е свързано с трафика, Вие ще бъдете информирани, както и колко е евентуалното забавяне.

Да, ние сме на Ваше разположение както в уикенда, така и в празнични дни. Дежурните екипи ще отреагират бързо и ще се погрижат да отстранят проблема, да извършат необходимото почистване на септичната Ви яма.

Нашата фирма е сертифицирана по ИСО с внедрена система за управление на качеството, безопасни условия на труд и опазване на околната среда. Дейностите, които предлагаме по почистване на септични ями се извършват от професионален екип със специално оборудване и превоз. Облеклото на служителите е защитно, с всички предпазни средства.

Времето за извършване на услугата по почистване на септична яма се определя от няколко фактора: каква е кубатурата, колко е разстоянието от мястото, на което спира камиона и какъв е технологичният отвор.

Стандартна цена не може да има защото, стойността се определя от кубатурата на септичната яма, която се почиства и разстоянието от мястото на спиране на машината за почистване, както и от технологичния отвор на изгребната яма.

ПОСЛЕДНИ ПУБЛИКАЦИИ