Не по-малко ефективен начин за почистване на канали и тръбите като цяло е водопроводният кабел. Кабелите се предлагат в различни диаметри и дължини. За използване в апартаменти, кабелите с диаметър 6 или 9 милиметра са перфектни. Дължината на такива продукти е 5 метра, поради което се извършва висококачествено почистване на канали. Специална дюза, която се носи на кабел, ще постигне най-успешния резултат. Дюзите се предлагат в различни видове (въртящи се, пиърсинг и др.). Всеки от типовете е проектиран да премахва блокажи от различно естество.

Изпълнете процедурата в този ред:

Изборът на посока на въртене на кабела, като правило, се дължи на конфигурацията на водопроводите. Когато накрайникът на кабела опира до причината за запушването – коркът, ще стане значително по-трудно да го завъртите. Необходимо е да се извършват постоянни транслационни движения, които в крайна сметка ще унищожат тапата. В процеса от време на време почиствайте кабела от замърсявания.

Моля, обърнете внимание: почистването на тръбите е трудоемка и доста мръсна работа:

В крайна сметка водата ще започне да излиза. След това включете слабото водно налягане, като постепенно го увеличавате. Кабелът се измива с вряла вода с помощта на прах или друго почистващо средство. След това кабелът се изсушава, навива се на пръстен и се поставя в склад.

Имате вече отпушен канал.

Полезни съвети

Сега знаете какво да правите, ако мивката се запуши, как да отпушите канала. След заслужена победа над запушена мивка, за да затвърдите успеха, използвайте следните препоръки:

Не изсипвайте хранителни отпадъци в мивката. Грижете се да имате отпушени канали.

ПОСЛЕДНИ ПУБЛИКАЦИИ