push-to-call

мтел: 0888 40 47 65

виваком: 0877 77 63 77

Почистване на канали на ниски цени

почистване на канали

Почистване на канали и отпушване на тоалетни и сифони от фирма Евроканал ЕООД вече над 10 години! Фирмата предлага на своите клиенти експресно почистване на сифони, тоалетни и канализация с професионална модерна техника на територията на град София на конкурентна цена.

Запушените и замърсени канали често са причина за локални наводнения и неприятна миризма . Причините могат да са различни:

  • неправилна експлоатация,
  • остарели и счупени тръби,
  • наслояване на твърди отпадъци и мазнини,
  • неправилен монтаж.

Други причини за затлачване на каналите на тоалетните и сифоните са косми, мокри кърпички, памперси, дамски превръзки, тампони и дребни предмети, които попадат в тоалетната чиния, а оттам в канала.

Евроканал ЕООД вече десетилетие е еталон за отлично качество и професионализъм. Фирмата притежава нова техника за машинно почистване, отпушване на тоалетни в търговски центрове, административни сгради, зали, стадиони, обществени WC и такива на ресторанти и хотели. Тези санитарни помещения се експлоатират по-интензивно и понякога се задръстват с малки предмети, тоалетна хартия, тампони, мокри кърпи,едри обекти и твърди частици. В такъв случай тоалетните не могат да се отпушат с подръчни средства, а нужна бърза и професионална намеса. Тук екипът на Евроканал ще реши казуса за кратко време на добри цени.

ПОЧИСТВАНЕ НА КАНАЛИ ОТ ЕВРОКАНАЛ – СОФИЯ

Периодичната профилактика (включваща и почистване) на тръбните системи и канали намалява риска от запушване и произтичащите неприятни последствия.

Фирма „Евроканал“ ЕООД разполага с 15 броя специализирани автомобила за почистване на сложни канализационни системи за София. По обем машините-цистерни са съответно по 26 кубика, 24 кубика, 15 кубика, 12 кубика, 8 кубика и 2,5-кубика. Разполагаме и с автопарк от 6 микробуса, оборудвани с професионална техника и машини с диаметри от ф50 до ф1200. За целта ние използваме комбинирани машини с вода под налягане от 20 до 200 бара и до 360 литра вода в минута и високонапорен маркуч с дължина до 150 м. За отпушване на тръби с малки диаметри, за подови сифони, мивки и вертикални канали се използва механично задвижвана спирала.

Фирма „Евроканал“ ЕООД е лицензирана от Министерство на околната среда и водите (МОСВ) и е сертифицирана за внедряване на системи за управление по отношение на околната среда – ISO 14001:2005, внедряване на система за управление на качеството – ISO 9001:2008 и за внедрена система за управление на здравето и безопасност в работна среда – ISO 18001:2007.Ниски цени и качествено обслужване от професионалисти Разгледайте нашата галерия със снимки от процеса на работа по почистване на тоалетни, сифони, мивки и други отходни тръби и шахти.

ЕКСПРЕСНО ПОЧИСТВАНЕ НА ТОАЛЕТНИ И СИФОНИ

Какво да направите, ако се е запушила тоалетна или сифон, а е събота-почивен ден? Отново веднага се обадете на нашия телефон: 0877 77 93 77 и ние ще реагираме експресно. Фирмата предлага тази услуга за хотели, ресторанти, заведения и частни домове. Ние сме наясно, че понякога отпушването на WC (тоалетна в санитарно помещение) не може да чака и трябва решение веднага. Ето защо нашите ВиК специалисти работят и в събота.

Харесайте нашата Facebook страница и станете наши фенове. Там ще научавате полезна информация за профилактика на каналите, текущи промоции, игри и друга полезна информация. Вижте и нашата галерия с автомобили със специализирана техника за отпушване на тоалетни и канали.

ОТПУШВАНЕ НА СИФОНИ С ПОДРЪЧНИ СРЕДСТВА

Имате запушен сифон или канал? Преди да се обърнете към ВиК фирма за почистване на тоалетни и сифони, може да опитате и сами да се справите. Ето и няколко съвета как с подръчни средства да отпушите тръбите и канала:

  • Вряла вода и препарат – сифонът на кухненската мивка може да бъде отпушен с един-два литра вряла вода и препарат в изсипани в канала. Добавете и препарат от типа на тубофло преди водата. Препарати за отпушване на сифони могат да бъдат намерени във всеки магазин за битова химия.
  • Сода за хляб и оцет – опитайте с 1/2 чаша сода за хляб, която директно да изсипвате в сифона на мивката. След което добавете и една чаша оцет (най-добре ябълков). Покрийте канала и изчакайте да престои разтвора около половин-един час. В сифона ще се случи лека химична реакция, която ще разтвори отлаганията и мръсотията. След това направете и промивка с два-три литра вряла вода.

Ако запушването е в канала на тоалетната, не може да направите много. Ако имате достъп по обекта, който причинява затлачването, го извадете. Ако не, това трябва да стане с подходяща техника. Тук ще Ви помогне ВиК специалист от фирма за отпушване на канали и тоалетни.

Екипът на Евроканал София е на разположение!

СНИМКОВА ГАЛЕРИЯ