push-to-call
OHSAS 18001
ISO 14001
ISO 9001:2008
Камара на строителите в България

мтел: 0888 40 47 65

виваком: 0877 77 63 77

Почистване на канали на ниски цени

почистване на канали

Почистване на канали и отпушване на тоалетни и сифони от фирма Евроканал ЕООД вече над 10 години! Фирмата предлага на своите клиенти експресно почистване на сифони, тоалетни и канализация с професионална модерна техника на територията на София и Бургас на конкурентна цена.

Запушените и замърсени канали често са причина за локални наводнения и неприятна миризма . Причините могат да са различни:

 • 👉 неправилна експлоатация,
 • 👉 остарели и счупени тръби,
 • 👉 наслояване на твърди отпадъци и мазнини,
 • 👉 неправилен монтаж.

Други причини за затлачване на каналите на тоалетните и сифоните са косми, мокри кърпички, памперси, дамски превръзки, тампони и дребни предмети, които попадат в тоалетната чиния, а оттам в канала.

Евроканал ЕООД вече десетилетие е еталон за отлично качество и професионализъм. Фирмата притежава нова техника за машинно почистване, отпушване на тоалетни в търговски центрове, административни сгради, зали, стадиони, обществени WC и такива на ресторанти и хотели. Тези санитарни помещения се експлоатират по-интензивно и понякога се задръстват с малки предмети, тоалетна хартия, тампони, мокри кърпи,едри обекти и твърди частици. В такъв случай тоалетните не могат да се отпушат с подръчни средства, а нужна бърза и професионална намеса и почистване на канала. Тук екипът на Евроканал ще реши казуса за кратко време на добри цени.

почистване на канали

ПОЧИСТВАНЕ НА КАНАЛИ ОТ ЕВРОКАНАЛ – СОФИЯ

Периодичната профилактика (включваща и почистване) на тръбните системи и канали намалява риска от запушване и произтичащите неприятни последствия. ✅

📞 Дежурен телефон за почистване на канали: 0877 77 63 77 📞

Евроканал ЕООД

Фирма „Евроканал“ ЕООД разполага с 15 броя специализирани автомобила за почистване на сложни канализационни системи за София, Бургас и Черноморието. По обем машините-цистерни са съответно по 26 кубика, 24 кубика, 15 кубика, 12 кубика, 8 кубика и 2,5-кубика. Разполагаме и с автопарк от 6 микробуса, оборудвани с професионална техника и машини с диаметри от ф50 до ф1200. За целта ние използваме комбинирани машини с вода под налягане от 20 до 200 бара и до 360 литра вода в минута и високонапорен маркуч с дължина до 150 м. За отпушване на тръби с малки диаметри, за подови сифони, мивки и вертикални канали се използва механично задвижвана спирала.

Почистване на канали на ниски цени София

Фирма „Евроканал“ ЕООД е лицензирана от Министерство на околната среда и водите (МОСВ) и е сертифицирана за внедряване на системи за управление по отношение на околната среда – ISO 14001:2005, внедряване на система за управление на качеството – ISO 9001:2008 и за внедрена система за управление на здравето и безопасност в работна среда – ISO 18001:2007.Ниски цени и качествено обслужване от професионалисти Разгледайте нашата галерия със снимки от процеса на работа по почистване на канали, тоалетни, сифони, мивки и други отходни тръби и шахти.

ЕКСПРЕСНО ПОЧИСТВАНЕ НА ТОАЛЕТНИ И СИФОНИ

👉 Какво да направите, ако се е запушила тоалетна или сифон, а е събота-почивен ден? Отново веднага се обадете на нашия телефон ☎️: 0877 77 93 77 и ние ще реагираме експресно. Фирмата предлага тази услуга за хотели, ресторанти, заведения и частни домове. Ние сме наясно, че понякога отпушването на WC (тоалетна в санитарно помещение) не може да чака и трябва решение веднага. Ето защо нашите ВиК специалисти работят и в събота.

Харесайте нашата Facebook страница и станете наши фенове. Там ще научавате полезна информация за профилактика на каналите, текущи промоции, игри и друга полезна информация. Вижте и нашата галерия с автомобили със специализирана техника за отпушване на тоалетни и канали.

ОТПУШВАНЕ НА СИФОНИ С ПОДРЪЧНИ СРЕДСТВА

Имате запушен сифон или канал? Преди да се обърнете към ВиК фирма за почистване на тоалетни и сифони, може да опитате и сами да се справите. Ето и няколко съвета как с подръчни средства да отпушите тръбите и канала:

 • ✅ Вряла вода и препарат – сифонът на кухненската мивка може да бъде отпушен с един-два литра вряла вода и препарат в изсипани в канала. Добавете и препарат от типа на тубофло преди водата. Препарати за отпушване на сифони могат да бъдат намерени във всеки магазин за битова химия.
 • ✅ Сода за хляб и оцет – опитайте с 1/2 чаша сода за хляб, която директно да изсипвате в сифона на мивката. След което добавете и една чаша оцет (най-добре ябълков). Покрийте канала и изчакайте да престои разтвора около половин-един час. В сифона ще се случи лека химична реакция, която ще разтвори отлаганията и мръсотията. След това направете и промивка с два-три литра вряла вода.

ВАКУУМ ПОМПА ЗА ОТПУШВАНЕ НА МИВКИ И СИФОНИ

Запушената кухненска мивка е един от най-честите и досадни проблеми, които може да имате в дома си. Това се случва от време на време, което сериозно пречи на ежедневните ви задачи. За да се справим лесно с проблема трябва първо да установим причината, за да вземем нужните мерки.

Причини за запушването на канализационните тръби в кухнята:

 1. При попадане на чужди предмети в канализацията като коса, мазнини, остатъци от храна, парцали, гъби, плътна хартия, може да се получи затлачване.
 2. По вътрешните стени на тръбите могат да се появят неорганични и органични утайки.
 3. При механични повреди могат да се получат значителни драскотини в тръбата и да затруднят изтичането на водата и в последствие да доведат до задържане на отпадъци.
 4. При неквалифициран монтаж, тръбата може да бъде поставена под неправилно избран ъгъл на наклон или да има прекомерни количество завои.

Как да подходим спрямо проблема?

 1. Отпушване на мазните запушвания със сода за хляб, сол и оцет
 2. Солта върши чудесна работа при леки запушвания като почиства бактериите и неприятните миризми
 3. Натриевият хидроксид или содата каустик е мощно лекарство против запушване, което разтваря коса и други остатъци
 4. Почистване на дренажния сифон

Ако запушването е по-сериозно и тези методи не вършат работа, вакуум помпата е решение. Работата с нея е лесна и не е нужно специално обучение. Използва се за почистване на затлачвания, произведение в шахти и канаки, които са с отвори по-малки от вендузата. В тоалетни и мивки се прилага налягане чрез ръчна сила, приложена върху дървената. Помпата може да бъде намерена във всеки хипермаркет или специализиран магазин. По – евтини модели за почистване на канали има и в кварталните железарии.
Целта е да се разхлаби или премахне запушването, причинено от излишния материал в канализацията. При помпането цялата мръсотия ще започне да се събира на купчинка и лесно може да бъде отстранена.

СЪВЕТИ ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ НА ВАКУУМ ПОМПАТА

 1. Уверете се, че вендузата не покрива напълно отвора за източване (както в тоалетните, така и в мивките).
 2. При отпушване е важно да не се губи налягането. Дупките могат да бъдат покрити с хартия, мокра кърпа или дори ръка.
 3. Съхранявайте помпата на хладно място. Вендузата е направена от каучук или гума, като при високи температури може да изсъхне, причинявайки видими, но и микроскопични счупвания, които оказва радикално действие за отпушване.
 4. При отпушване на тоалетна, се подгответе с вестници в случай на разливане.
 5. Не са нужни специални физически особености, само енергичност и издръжливост.

Ако запушването е в канала на тоалетната, не може да направите много. Ако имате достъп по обекта, който причинява затлачването, го извадете. Ако не, това трябва да стане с подходяща техника. Тук ще Ви помогне ВиК специалист от фирма за отпушване на канали и тоалетни.

График и празнични дниНа ваше разположение сме денонощно. За удобство на клиентите на празнични дни разполагаме с дежурен екип от специалисти, готов да се отзове веднага.
Причини за запушванията в домаПроблемите с канализацията може да се създадат още при монтажа и поддръжката. В последствие те предизвикат локални наводнения и неприятни миризми. Важно е да се доверим на професионалистите, за да избегнем бъдещи затруднения.
Лицензи за работа при отпушване на каналиРИОСВ, Сертификати ИСО за опазване на околна среда, Управление на качеството и безопасност на труда
ЦенообразуванеЦената на услугата зависи от същността на проблема и разположението му. Дългогодишният ни опит в сферата е в следствие на отличното обслужване и конкурентните ни цени.
Налични специализирани автомобили за почистване и отпушване на канали и шахти45 броя
Машинно отпушване на каналиМашинното третиране на канали гарантира за решението на проблема в дългосрочен план и отличните резултати. Освен това и се избягва нуждата от къртене на настилката и последвалите ремонти.
Ремонти на мястоПри нужда от ремонт в бусовете ни има всички нужни съоръжения и екипът ни може да изпълни задачата без затруднение.
Нужда от професионален водопроводчикПрофесионалистите в сферата могат да Ви спестят много време и средства. Те бързо ще отстранят запушване, както и съпътстващите го неприятна миризма и локални наводнения. Качеството винаги е гарантирано.

📞 Екипът на Евроканал София е на разположение! 📞

Оценете ни!
[Общо: 10 Средно: 5]

Често задавани въпроси

До колко време се отзоваваме на адрес? Отговор: Клиентите са изключително важни за нас. Затова ние се стремим те да са доволни във всяко едно отношение. В рамките на 30 до 60 минути ние ще сме при Вас. Ако се случи малко забавяне, свързано с трафик или нещо непредвидено, ние имаме грижата да Ви уведомим, че сме на път към Вас.
Работим ли в почивните и празнични дни? Отговор: ДА, нашите услуги са действащи и в почивните дни, както и в празнични дни. Ситуации, изискващи бърза реакция, отпушване и почистване може да възникнат по всяко време. Можете да ни търсете ни за помощ, в който и да е ден от седмицата, имаме дежурни специалисти, които са готови да дойдат на посочения от Вас адрес и да отстранят проблема, който е възникнал.
Защо да изберем лицензирана фирма за ВИК услуги? Отговор: Фирмата е сертифицирана по ИСО с внедрена система за управление на качеството, безопасни условия на труд и опазване на околната среда. Всичките дейности по отпушване и почистване на канали се извършват с професионални машини от обучен персонал. Нашите служители използват специално работно облекло и лични предпазни средства.
Колко време отнема отпушване на канал? Отговор: Времето необходимо за отпушване на канал зависи от степента и вида на запушване. Обадете ни се и споделете какъв е проблема. Нашият екип ще дойде на място подготвен и професионално ще реагира, ще извърши отпушване и почистване на канала във възможно най-кратки срокове.

СНИМКОВА ГАЛЕРИЯ

Последни публикации

Препарати за отпушване на канали

Препарати за отпушване на канали

Избор на препарати за отпушване на канали Отпушването на канали в дома или на други места често изисква ефективни препарати, предназначени да отстраняват причинителите на запушванията и да поддържат нормалното функциониране на канализационната система. При избора на препарати за отпушване на канали е важно да се прецени характерът на проблема и типа на тръбите. Препоръчително […]

Вижте повече
Защо се налага да се прави отпушване на сифони?

Защо се налага да се прави отпушване на сифони?

Какво представляват сифоните? Сифоните са устройства, които се използват за предотвратяване на изтичане на канални газове и вода от канализационната система в жилището или сградата – бизнес или производствена. Те се състоят от тръба, която е запечатана в единия си край и има вода в другия. Водата в сифона създава водна бариера, която предотвратява преминаването […]

Вижте повече
Отпушване на канали с домашни средства

Отпушване на канали с домашни средства

Отпушването на канали може да бъде трудоемка и времеемка задача, особено ако запушването е по-сложно и се налага съдействие от водопроводчик. Има обаче няколко домашни средства, които могат да помогнат за отпушване на канали, без да се налага да се инвестират много пари или да се налага да се прави ремонт. Отпушване на канали с […]

Вижте повече