Видеодиагностика на канализационни системи от Евроканал ЕООД. Почистването на канализацията днес е една от най-популярните услуги на пазара. Канализацията е сложна система и не е възможно точно да се определи мястото на запушването без специално оборудване. Ако пренебрегнем почистването на канализационните системи, тогава появата на блокажи е неизбежна и в резултат на това отказът на канализацията, което е още по-голям проблем.

Как да определите точното местоположение на блокирането?

Как да определите точното местоположение на блокирането, така че цялата работа да не отнеме много време и да бъде най-ефективна?

Съвременните технологии не стоят неподвижно. Днес една от най-популярните е услугата за видеодиагностика на канализационни системи

Видеодиагностика на канализационни системи е един от най-важните компоненти на мерките при почистване на канализационната система. Неспазването на тази процедура може да доведе до неприятни последици. Както и да намали ефективността на специалистите поради липса на информация за точното местоположение на блокирането и неговия характер.

Препоръчваме ви периодично да провеждате видео диагностика на канализационните системи. Използвайки тази технология, винаги ще имате информация за структурата на канализационната система, нейното състояние и в бъдеще винаги можете да вземете правилното решение в случай на спешни или аварийни ситуации и да елиминирате блокажи.

Видеодиагностика на канализационни системи

Видеодиагностиката не само помага за определяне на мястото на запушване, но също така може да идентифицира всички видове повреди, пукнатини и неизправности в мрежата, което също ще помогне за предотвратяване на аварийни ситуации. Специалистите на нашата компания имат богат опит в тази област.

Винаги сме готови да предоставим услуги за видеодиагностика за канализационни тръбопроводи на нашите клиенти. Обръщайки се към нашата компания за тази услуга, ще получите висококачествена видео диагностика и навременно елиминиране на всички проблеми, свързани с повредата на канализационната система.

Компетентната телеинспекция на тръбопроводите ви позволява визуално да оцените състоянието на системата отвътре. Необходимо е преди ремонт, реставрация или почистване на тръби да се намерят дефекти в тях. В резултат на това ще можете правилно да оцените количеството на предстоящата работа, цената за нея и да изберете подходящото оборудване и технология за ремонта.

ПОСЛЕДНИ ПУБЛИКАЦИИ