При периодично почистване на канализационните тръби от мазнини, както и за елиминиране на неприятни емисии във въздуха, се използват състави, които съдържат ензими – ускорители на биохимичните процеси.

Без значение колко внимателно и внимателно се отнасяме към работата на канализационната система, няма да е възможно да се избегне нейното запушване при никакви обстоятелства.

Почистване на канализационните тръби от мазнини

Такава неприятност възниква внезапно и най-често в най-неподходящия момент. Собственикът на апартамента може да приготвя вечеря в кухнята или да си почива с роднини в селска къща, когато изведнъж тръбопроводът се запушва и канализацията спира да тече през него.

Неизбежно ще трябва да извършите спешно почистване на дренажния канал. Ако необходимите химикали не са налични и ефектът на вакуума на буталото е малко полезен, не се отчайвайте.

Хидродинамичното почистване на канализацията ще помогне динамично да коригира ситуацията.

Нашата фирма предлага ефективно хидродинамично почистване и отпушване на канали, централни щрангове и канализационни тръби. Ние ефективно и бързо премахваме запушени канали от всякаква сложност, както в апартаменти, вили и селски къщи, така и в магазини, ресторанти или промишлени цехове.

Хидродинамичното почистване на канализацията прави възможно премахването на запушени канали в повечето ситуации. Въпреки това, ако чуждо тяло с висока плътност случайно попадне в дренажния канал, налягането на хидравличната струя може да не е достатъчно, за да го счупи или отстрани.

В такива ситуации най-рационалният начин за почистване на тръбопроводи би бил използването на специално хидромеханично оборудване.

Във всеки конкретен случай професионалистът трябва да избере метода за промиване на канализацията. Тъй като този избор се влияе от много фактори: конструкцията на канализационната система, диаметърът на дренажните канали, вида на запушването и др.

Същност на хидродинамичния модел на отпушване на каналите

Хидродинамичното промиване на утайки от канализацията се основава на използването на малки насочени водни струи. Които заедно образуват мощно динамично налягане, генерирано от високо налягане в хидравличната система на промивния апарат.

Водните струи създават реактивна сила, под въздействието на която промивната дюза се движи дълбоко в канализационния канал. Разрушавайки запушванията и ги промивайки по основната линия.

ПОСЛЕДНИ ПУБЛИКАЦИИ