Видеодиагностиката на тръбопровода. Препоръчваме да се извърши телеинспекция или видеодиагностика на тръбопроводите, ако те работят дълго време. Можете да намерите слабите точки на системата навреме и да предотвратите окончателния й срив в резултат на окончателното разпадане.

Видеодиагностиката на тръбопровода е полезна в края на ремонта, за да се оцени качеството на извършената работа, например в случай на почистване на канализационни тръби.

Използвано оборудване

Видеодиагностиката на канализацията е необходима в следните случаи:

Камерата в края на кабела ще ви даде възможност да разгледате най-малките детайли на дефекта на тръбата или да определите местоположението и причината на запушването. Той е разположен в надежден защитен капак, който ви позволява да предпазите оборудването от повреди. Висококачественото цветно изображение се показва на LCD таблета с възможност за запис.

Доверете провеждането на видео диагностиката на професионалистите!

Кога трябва да използваме видео диагностика?

Приложение на телеинспекция (видео диагностика) на тръбите, кога е актуално, в кои точно случаи:

Трябва да знаете точната схема на развода на тръбата.

Механично почистване

Хидродинамично зачервяване

Термично промиване

Почистване на канализацията

Ремонт на тръби

Видеодиагностиката на тръбопровода

Видеодиагностиката на тръбопровода има неоспоримо предимство пред всяка друга опция за диагностика и се състои в максимална точност. В допълнение, видео диагностиката ви позволява да записвате изследването на цифров носител и да отстраните проблема, без да нарушавате целостта на дизайна. Това е особено важно, ако имате гаранция на производителя или фабричен дефект.

ПОСЛЕДНИ ПУБЛИКАЦИИ