Как да извършим видеодиагностика на тръби?

В зависимост от положението може да се изпълнява следната видеодиагностика на тръби:

Преносима видеодиагностика

Малък по размер апарат се използва за диагностициране на труднодостъпните места на тръбите. Диагностичният комплект включва гъвкав кабел с камера, способен да предава цветно изображение онлайн в дълбочина 9 метра (във вода до 3 метра);

Диагностика с тласкащ кабел с дължина до 50 метра.

Предаването преминава към цветния дисплей (възможно е записване);

Диагностика с помощта на робот с вградена камера, мощна лампа и широки възможности за гледане.

Високотехнологичната услуга „видеодиагностика на тръбите“ значително разширява възможностите за решаване на водопроводни проблеми, при условие че в процеса участват квалифицирани специалисти. Опитът на нашите служители ни позволява бързо да разрешим водопроводния проблем с всякаква сложност, включително с помощта на видео диагностика на тръби.

Видеодиагностиката на канализационните системи Ви позволява да оцените работата на канализационните системи и да идентифицирате недостатъци или проблемни зони, изискващи ремонт. След провеждане на видео диагностика на канализацията можете да определите начина, по който можете да поправите или предотвратите. Отличното състояние на канализационните тръби е основата за ефективното функциониране на инженерните системи, което означава гаранция за спокойствие и комфорт на потребителите. Междувременно навременният контрол и елиминиране на проблема на началния етап може да спести време и пари. Последващият ремонт на канализационната система ще струва много повече. Да не говорим за санкциите или необходимостта да компенсират собствениците на наводнения апартамент етаж отдолу.

Дължината на канализационните тръби е такава, че средният потребител не може да определи на кое място се изисква почистване или ремонт. Видео диагностиката Ви позволява да инспектирате канализационните тръбопроводи, да получите най-точната информация с най-ниски възможни разходи. Проверете канализацията отвътре, разработете ефективни мерки за осигуряване на качеството на комуналните услуги, съставете списък с необходимите мерки; всичко това е възможно благодарение на автономни преносими видео системи.

Видеодиагностиката Ви позволява да:

ПОСЛЕДНИ ПУБЛИКАЦИИ