push-to-call
OHSAS 18001
ISO 14001
ISO 9001:2008
Камара на строителите в България

мтел: 0888 40 47 65

виваком: 0877 77 63 77

Техника

ТЕХНИКА ЗА ОТПУШВАНЕ НА КАНАЛИ

Техника за отпушване на канали и шахти от Евроканал ЕООД. Ние разполагаме с 35 квалифицирани работника и специализирана техника съобразно своя предмет на дейност – 15 броя специализирани автомобила – 26 м3, 24 м3, 15 м3, 12 м3, 8 м3 и 2,5-кубикови цистерни. Също така и с 6 микробуса, оборудвани с професионална техника и машини за отпушване на канали. Помпи за отводняване, бутаща камера и робот за наблюдение на канали, изкопна техника за ремонт и подмяна на тръбни системи. Вижте кратко видео от нашата работа:

– Специализирана техника за отпушване и хидродинамично почистване на всякакъв вид тръби от ф50 до ф 1200, като за целта ние използваме машини с вода под налягане от 20 до 200 бара и до 360 литра вода в минута.

Комбинирани машини

– Комбинирани машини за вакумно почистване на шахти,масло уловители,септични ями с капацитет от 2,5 м3 до 26 м3. Безпроблемен достъп и изпомпване на мазнино уловители и утайници на подземните етажи на търговски центрове и хипермаркети. Благодарение на комбинираната машина за каналопочистване с височина от 1,90 м.

– Видеодиагностика със специализирани камери на тръбни трасета с диаметри от ф50 до ф1500. Бутаща камера с жило за диагностика на тръби с диаметри от ф 50 до ф 300 с възможност за преглед без прекъсване на тръби с дължина до 50 м. Роботизирана дистанционно управляема камера за диагностика на тръби от ф100 до ф 1500 с възможност за заснемане без прекъсване на тръби с дължина до 100м.

– Локатор за трасиране на канализационни ситеми и тръбни трасета, локализирайки посока на оттичане и дълбочина.

– Изкопна техника – 3 бр. колесни многофункционални багера, 1 бр. комбиниран верижен багер 3,5 т. и 3 бр. мини челни товарачи.

– 9 бр. водоноски с вместимост от 5 м3, 7 м3 и 10 м3 за доставка на вода, измиване на улици, халета, паркинги и др.

Обадете се на нашия екип и ние ще Ви обясним за нужната за Вас техника съобразно Вашия случай!

Към Facebook

Оценете ни!
[Общо: 6 Средно: 5]

СНИМКОВА ГАЛЕРИЯ

Последни публикации

Препарати за отпушване на канали

Препарати за отпушване на канали

Избор на препарати за отпушване на канали Отпушването на канали в дома или на други места често изисква ефективни препарати, предназначени да отстраняват причинителите на запушванията и да поддържат нормалното функциониране на канализационната система. При избора на препарати за отпушване на канали е важно да се прецени характерът на проблема и типа на тръбите. Препоръчително […]

Вижте повече
Защо се налага да се прави отпушване на сифони?

Защо се налага да се прави отпушване на сифони?

Какво представляват сифоните? Сифоните са устройства, които се използват за предотвратяване на изтичане на канални газове и вода от канализационната система в жилището или сградата – бизнес или производствена. Те се състоят от тръба, която е запечатана в единия си край и има вода в другия. Водата в сифона създава водна бариера, която предотвратява преминаването […]

Вижте повече
Отпушване на канали с домашни средства

Отпушване на канали с домашни средства

Отпушването на канали може да бъде трудоемка и времеемка задача, особено ако запушването е по-сложно и се налага съдействие от водопроводчик. Има обаче няколко домашни средства, които могат да помогнат за отпушване на канали, без да се налага да се инвестират много пари или да се налага да се прави ремонт. Отпушване на канали с […]

Вижте повече