Evrokanal push-to-call
OHSAS 18001
ISO 14001
ISO 9001:2008
Камара на строителите в България

мтел: 0888 40 47 65

виваком: 0877 77 63 77

Техника

ТЕХНИКА ЗА ОТПУШВАНЕ НА КАНАЛИ

Техника за отпушване на канали и шахти от Евроканал ЕООД. Ние разполагаме с 35 квалифицирани работника и специализирана техника съобразно своя предмет на дейност – 15 броя специализирани автомобила – 26 м3, 24 м3, 15 м3, 12 м3, 8 м3 и 2,5-кубикови цистерни. Също така и с 6 микробуса, оборудвани с професионална техника и машини за отпушване на канали. Помпи за отводняване, бутаща камера и робот за наблюдение на канали, изкопна техника за ремонт и подмяна на тръбни системи. Вижте кратко видео от нашата работа:

– Специализирана техника за отпушване и хидродинамично почистване на всякакъв вид тръби от ф50 до ф 1200, като за целта ние използваме машини с вода под налягане от 20 до 200 бара и до 360 литра вода в минута.

Комбинирани машини

– Комбинирани машини за вакумно почистване на шахти,масло уловители,септични ями с капацитет от 2,5 м3 до 26 м3. Безпроблемен достъп и изпомпване на мазнино уловители и утайници на подземните етажи на търговски центрове и хипермаркети. Благодарение на комбинираната машина за каналопочистване с височина от 1,90 м.

– Видеодиагностика със специализирани камери на тръбни трасета с диаметри от ф50 до ф1500. Бутаща камера с жило за диагностика на тръби с диаметри от ф 50 до ф 300 с възможност за преглед без прекъсване на тръби с дължина до 50 м. Роботизирана дистанционно управляема камера за диагностика на тръби от ф100 до ф 1500 с възможност за заснемане без прекъсване на тръби с дължина до 100м.

– Локатор за трасиране на канализационни ситеми и тръбни трасета, локализирайки посока на оттичане и дълбочина.

– Изкопна техника – 3 бр. колесни многофункционални багера, 1 бр. комбиниран верижен багер 3,5 т. и 3 бр. мини челни товарачи.

– 9 бр. водоноски с вместимост от 5 м3, 7 м3 и 10 м3 за доставка на вода, измиване на улици, халета, паркинги и др.

Обадете се на нашия екип и ние ще Ви обясним за нужната за Вас техника съобразно Вашия случай!

Към Facebook

Оценете ни!
[Общо: 6 Средно: 5]

СНИМКОВА ГАЛЕРИЯ

Последни публикации

Миенето на мостове и тунели

За миенето на мостове и тунели у нас и по света

За миенето на мостове и тунели у нас и по света Вярно е, че през зимата прахът и мръсотията се натрупват малко върху стелата – отдалечеността му от главните пътища влияе. Именно заради това миенето на мостове и тунели става предимно през пролетта и лятото. Работниците успяват да измият всеки мост, въпреки размерите, доста бързо […]

Вижте повече
измиване на тунели

Измиване на тунели и измиване на мостове

Приблизително веднъж на два месеца тунелите на метрото следва да се измиват от натрупаните прах и мръсотия с помощта на специална техника – тунелна машина. Нека да видим какво  представлява това измиване на тунели на метрото, като направим кратка разходка по нощното метро. Тунелната транспортна машина представлява средно голяма цистерна върху платформа Отстрани на машината […]

Вижте повече
измиването на площади

Грижа в измиването на площади в малките населени места

По принцип почистването на улици, измиването на площади, дворове е разделено на лятно и зимно. По време на лятното почистване и измиване прахът и отпадъците се измитат от повърхността на площада и тротоарите, поливат се и се измиват добре. За извършване на лятна работа се използват машини за метене и поливане-миене. Зимното почистване включва почистване […]

Вижте повече