Evrokanal push-to-call
OHSAS 18001
ISO 14001
ISO 9001:2008
Камара на строителите в България

мтел: 0888 40 47 65

виваком: 0877 77 63 77

Почистване на сифон в мивка и вана

Почистване на сифон в мивка

Почистване на сифон в мивка и вана

Почистване на сифон в мивка – Сифонът е сглобен с главата надолу. Първо се монтира изходяща тръба и се свързва към канализацията. Към него се закрепва самият сифон. След това се закрепва самата тръба.

След това трябва да включите водата и да проверите херметичността на връзката. Ако е необходимо, затегнете ги. След това е необходимо да избършете мебелите от водата, попаднала върху него по време на почистването на сифона. И е естествено да се радваме, че водата си отива идеално.

За сифона на мивката трябва да се добави, че често проблемът с лошия дренаж на мивката е неправилната инсталация на сифона. Проблемът е, че входът е твърде дълбоко в сифона. По този начин участъкът на потока на сифона се стеснява и той започва да преминава лошо вода.

Почистване на сифона във ваната

Сифонът във ваната обикновено е много по-опростен по дизайн, отколкото в мивката. Причините за замърсяването му са подобни. Според мен няма причина да коментирам почистването на сифона в мивката, така че просто ще ви дам снимки на процеса. Развиваме двете гайки. Чистим сифона и го монтираме обратно. За това ще са Ви необходими около 5 минути.

Как да почистите кухненска мивка – методи за почистване, достъпни за всеки

Кухненската мивка е най-често използваната водопроводна арматура в дома. Използва се за измиване на съдове, продукти, всички замърсители, от които с течение на времето се утаяват в сифон и канализационна тръба. В резултат на това кухненската мивка е склонна към запушвания като никоя друга.

Начини за премахване на запушването на мивката

Основните причини за блокирането на кухненската мивка са почистванията, включително остатъци от храна и мастни натрупвания. В зависимост от естеството на запушването има няколко възможности за справяне с тях.

Почистване на сифона на мивката, без да се изважда и разглобява

Най-лесният начин за почистване на запушване в мивка е почистването на сифона, без да се отстранява и разглобява.

Последни публикации

Миенето на мостове и тунели

За миенето на мостове и тунели у нас и по света

За миенето на мостове и тунели у нас и по света Вярно е, че през зимата прахът и мръсотията се натрупват малко върху стелата – отдалечеността му от главните пътища влияе. Именно заради това миенето на мостове и тунели става предимно през пролетта и лятото. Работниците успяват да измият всеки мост, въпреки размерите, доста бързо […]

Вижте повече
измиване на тунели

Измиване на тунели и измиване на мостове

Приблизително веднъж на два месеца тунелите на метрото следва да се измиват от натрупаните прах и мръсотия с помощта на специална техника – тунелна машина. Нека да видим какво  представлява това измиване на тунели на метрото, като направим кратка разходка по нощното метро. Тунелната транспортна машина представлява средно голяма цистерна върху платформа Отстрани на машината […]

Вижте повече
измиването на площади

Грижа в измиването на площади в малките населени места

По принцип почистването на улици, измиването на площади, дворове е разделено на лятно и зимно. По време на лятното почистване и измиване прахът и отпадъците се измитат от повърхността на площада и тротоарите, поливат се и се измиват добре. За извършване на лятна работа се използват машини за метене и поливане-миене. Зимното почистване включва почистване […]

Вижте повече