push-to-call

мтел: 0888 40 47 65

виваком: 0877 77 63 77

Почистване на септични ями

Почистване на септични ями – от това имат нужда редица домакинства в България. При повечето типове септични ями съществува вероятност от препълване с отпадните води. Това се случва, когато дебитът на отпадните води превиши попивателната способност на ямата. Затова до основния резервоар на една септична яма се изгражда утайник, а пречистените води се отвеждат с тръба в попивно поле. Успоредно с това е нужно регулярно да се почиства и отводнява септичната яма със специална техника.✅

📞 0877 77 63 77 📞

Дежурен телефон

Евроканал ЕООД има широк набор от технически средства за почистване на септични ями. Съдържанието на септичната яма се изпомпва, като след това мръсотията се извозва до специално разрешено място, където се изхвърля. Екипът на фирмата има и специална техника за разбиване на твърдите елементи в септичната яма. По заявка на клиента се прави и дезинфекция на контейнера със специален препарат. ✅

почистване на септични ями

ИЗПОМПВАНЕ НА СЕПТИЧНИ ЯМИ

„Евроканал“ ЕООД разполага с 35 квалифицирани работника и 15 специализирани машини за изпомпване и отводняване на септични ями. Камионите са оборудвани с вакум помпи и цистерни, с капацитет на съдържателите за мръсна вода от 26 м3, 15 м3, 12 м3, 10 м3 и 2,5-кубика. Различните по вид и големина машини, позволяват почистване на септични ями с различна големина, на терени с труден достъп и голяма отдалеченост от улици. Всичките камиони са комбинирани, което позволява вакумно почистване, придружено с разбиване с вода под налягане на наслоявания и твърди образувания. Най-малката 2,5м3 цистерна е с височина 1,90 м, което позволява достъп до подземните етажи на търговски центрове и бизнес сгради за изпомпване на мазнино уловители и утайници. Прелагаме преференциални цени за град София, както и перфектно обслужване от нашите професионалисти

ТЕХНИКА ЗА ОТПУШВАНЕ И ПОЧИСТВАНЕ НА СЕПТИЧНИ ЯМИ

➡️ С нашите вакум каналопочистващи машини ние почистваме септични ями, масло уловители, пречиствателни станции, био басейни, резервоари, утайници, сепаратори и др. Фирма „Евроканал“ ЕООД има действащи договори за почистване на територията на търговските обекти на Петрол АД, Лукойл България ЕООД, ДП“Радиоактивни отпадъци“, хипермаркети ХИТ и магазини Фантастико.

септични ями и отпушване на канали

„Евроканал“ ЕООД е лицензирана в Министерство на околната среда и водите с документ №12-РД-1454-00 от 11.11.2015 г. за извършване на дейности по събирането и транспортирането на отпадъци на територията на цялата страна, съгласно чл.12, ал.2, т.3 и в съответствие с чл.1, т.41 и т.43 от Закона за управление на отпадъците. Фирмата има договор със „Софийска Вода“ АД за отвеждане и пречистване на отпадъчни води. Евроканал е сертифицирана и има издадени следните международни удостоверения:

➡️ Сертификат ISO 14001:2005 – интегриране на система за управление по отношение на околната среда

➡️ Сертификат ISO 9001:2008 – внедряване на система за управление на качеството

➡️ Сертификат ISO 18001:2007 – система за управление на здравето и безопасност в работна среда

Не се доверявайте на случайни фирми със съмнителна репутация. Изберете утвърден партньор!

АБОНАМЕНТ ЗА ОТПУШВАНЕ НА СЕПТИЧНИ ЯМИ

Отпушване на септични ями на абонаментен принцип – това е възможно при нас и по този начин клиентът ще спести средства. Евроканал може регулярно да посещава обекта Ви и да отпушва вашата септична яма по график. Така съоръжението ще се поддържа в изправност и няма да има препълване. Абонаментна услуга по отпушване на септични ями е препоръчителна за контейнери под 2 куб. Желателно е и при по-интензивно използване на канализацията да се договорите с фирма за подобна услуга на абонамент.

Не пренебрегвайте периодичната профилактика на септичните ями. Честотата й разбира се зависи от обем й, честота на ползване и типа на контейнер. Така или иначе редовното профилактика на септичните ями е най-доброто решение за безпроблемно функциониране на канализацията на районите без централен канал. Вижте тук как функционира една септична яма.

абонамент за отпушване на септични ями

ТИПОВЕ СЕПТИЧНИ ЯМИ

В България се ползват няколко типа септичните ями по отношение на капацитета си и пропускливостта си. ➡️ Най-често се срещат ямите с една или две камери. Рядко има такива с повече камери, въпреки че са по-ефективни. В септичните ями мръсната отпадна вода стои около две-три денонощия. Твърдите частици падат на дъното на контейнера като после се утаяват. Мазнините от всякакъв вид обикновено излизат на повърхността и образуват пяна.

Кога става преливането? Преливането се случва, когато дебитът на отпадните води надвиши попивателната способност на ямата. Най често контейнерите преливат и връщат мръсна вода при почви с по-слаба пропускливост. ➡️ Ако Вашият тип яма е такъв и сте в по-скалист район, то Вие ще имате имате нужда от фирма за изпомпване на септични ями значително по-често. За Евроканал ЕООД това е една от главните дейности и ще можем да Ви помогнем и то на конкурентни цени! ➡️ Доверете се на опита и рутината на нашата фирма за ВИК услуги!

Оценете ни!
[Общо: 3 Средно: 5]

Често задавани въпроси

За колко минути пристига наш екип на място? Отговор: Ние ценим Вашето време и се стремим да сме максимално бързи. Между 30 и 60 минути е времето, за което екипът ни от специалисти ще се бъде на посоченото от Вас място. При евентуално забавяне, защото понякога придвижването в града е свързано с трафика, Вие ще бъдете информирани, както и колко е евентуалното забавяне.
Имаме ли дежурни екипи през почивните и празнични дни? Отговор: Да, ние сме на Ваше разположение както в уикенда, така и в празнични дни. Дежурните екипи ще отреагират бързо и ще се погрижат да отстранят проблема, да извършат необходимото почистване на септичната Ви яма.
Защо правилният избор е лицензирана фирма за ВИК услуги? Отговор: Нашата фирма е сертифицирана по ИСО с внедрена система за управление на качеството, безопасни условия на труд и опазване на околната среда. Дейностите, които предлагаме по почистване на септични ями се извършват от професионален екип със специално оборудване и превоз. Облеклото на служителите е защитно, с всички предпазни средства.
За колко време може да бъде почистена една септична яма? Отговор: Времето за извършване на услугата по почистване на септична яма се определя от няколко фактора: каква е кубатурата, колко е разстоянието от мястото, на което спира камиона и какъв е технологичният отвор.
Има ли стандартна цена за изпомпване на септична яма? Отговор: Стандартна цена не може да има защото, стойността се определя от кубатурата на септичната яма, която се почиства и разстоянието от мястото на спиране на машината за почистване, както и от технологичния отвор на изгребната яма.

СНИМКОВА ГАЛЕРИЯ