push-to-call
OHSAS 18001
ISO 14001
ISO 9001:2008
Камара на строителите в България

мтел: 0888 40 47 65

виваком: 0877 77 63 77

Почистване на мазниноуловители и утайници на търговски центрове

Почистване на мазниноуловители и утайници на търговски центрове, мол-ове и административни сгради.

Почистване на шахти в подземни паркинги и гаражи. Екип на Евроканал ЕООД ще дойде на място и ще извърши почистване на мазниноуловителите. Както и на каломаслоуловителите и утайниците в бързи срокове.

Фирмата работи според изискванията на българското и европейското законодателство и наредби. Притежаваме всички нужни сертификати и разрешителни от МОСВ. Обадете ни се за повече информация! Разгледайте и галерията ни с извършени комунални услуги за нашите клиенти.

Специализираната техника с която разполага фирмата позволява безпроблемен достъп до подземните етажи за работа по изпомпване или отпушване на утайници и шахти. Комбинираните ни машини с капацитет 2,5 м3, 10м3, 15м3, 23м3 и 26 м3 са оборудвани съобразно всички съвременни изисквания и стандарти.

почистване на мазниноуловители

ПОЧИСТВАНЕ НА КЛАДЕНЦИ

Фирмата предлага освен почистване на мазниноуловители и утайници, но и почистване на запушени кладенци, шахти и сонди в дворове и вилни зони. При затлачени кладенци, сонди и други, не се колебайте да ни потърсите! Почистваме кладенци с различна дълбочина и диаметър.

ПОЧИСТВАНЕ НА АВТОМИВКИ И БЕНЗИНОСТАНЦИИ

Всички собственици на автомивки и бензиностанции знаят за нуждата от периодично почистване на базите им от мазни отлагания и твърди елементи. Нашият екип с лекота ще извърши почистването, за да може Вие да ръководите бизнеса си без затруднения.

Посетете нашата страница за повече информация

Оценете ни!
[Общо: 2 Средно: 5]

СНИМКОВА ГАЛЕРИЯ

Последни публикации

Препарати за отпушване на канали

Препарати за отпушване на канали

Избор на препарати за отпушване на канали Отпушването на канали в дома или на други места често изисква ефективни препарати, предназначени да отстраняват причинителите на запушванията и да поддържат нормалното функциониране на канализационната система. При избора на препарати за отпушване на канали е важно да се прецени характерът на проблема и типа на тръбите. Препоръчително […]

Вижте повече
Защо се налага да се прави отпушване на сифони?

Защо се налага да се прави отпушване на сифони?

Какво представляват сифоните? Сифоните са устройства, които се използват за предотвратяване на изтичане на канални газове и вода от канализационната система в жилището или сградата – бизнес или производствена. Те се състоят от тръба, която е запечатана в единия си край и има вода в другия. Водата в сифона създава водна бариера, която предотвратява преминаването […]

Вижте повече
Отпушване на канали с домашни средства

Отпушване на канали с домашни средства

Отпушването на канали може да бъде трудоемка и времеемка задача, особено ако запушването е по-сложно и се налага съдействие от водопроводчик. Има обаче няколко домашни средства, които могат да помогнат за отпушване на канали, без да се налага да се инвестират много пари или да се налага да се прави ремонт. Отпушване на канали с […]

Вижте повече