Evrokanal push-to-call
OHSAS 18001
ISO 14001
ISO 9001:2008
Камара на строителите в България

мтел: 0888 40 47 65

виваком: 0877 77 63 77

Почистване на мазниноуловители и утайници на търговски центрове

Почистване на мазниноуловители и утайници на търговски центрове, мол-ове и административни сгради.

Почистване на шахти в подземни паркинги и гаражи. Екип на Евроканал ЕООД ще дойде на място и ще извърши почистване на мазниноуловителите. Както и на каломаслоуловителите и утайниците в бързи срокове.

Фирмата работи според изискванията на българското и европейското законодателство и наредби. Притежаваме всички нужни сертификати и разрешителни от МОСВ. Обадете ни се за повече информация! Разгледайте и галерията ни с извършени комунални услуги за нашите клиенти.

Специализираната техника с която разполага фирмата позволява безпроблемен достъп до подземните етажи за работа по изпомпване или отпушване на утайници и шахти. Комбинираните ни машини с капацитет 2,5 м3, 10м3, 15м3, 23м3 и 26 м3 са оборудвани съобразно всички съвременни изисквания и стандарти.

почистване на мазниноуловители

ПОЧИСТВАНЕ НА КЛАДЕНЦИ

Фирмата предлага освен почистване на мазниноуловители и утайници, но и почистване на запушени кладенци, шахти и сонди в дворове и вилни зони. При затлачени кладенци, сонди и други, не се колебайте да ни потърсите! Почистваме кладенци с различна дълбочина и диаметър.

ПОЧИСТВАНЕ НА АВТОМИВКИ И БЕНЗИНОСТАНЦИИ

Всички собственици на автомивки и бензиностанции знаят за нуждата от периодично почистване на базите им от мазни отлагания и твърди елементи. Нашият екип с лекота ще извърши почистването, за да може Вие да ръководите бизнеса си без затруднения.

Посетете нашата страница за повече информация

Оценете ни!
[Общо: 2 Средно: 5]

СНИМКОВА ГАЛЕРИЯ

Последни публикации

измиването на площади

Грижа в измиването на площади в малките населени места

По принцип почистването на улици, измиването на площади, дворове е разделено на лятно и зимно. По време на лятното почистване и измиване прахът и отпадъците се измитат от повърхността на площада и тротоарите, поливат се и се измиват добре. За извършване на лятна работа се използват машини за метене и поливане-миене. Зимното почистване включва почистване […]

Вижте повече
Как да почистите канализационните тръби в ежедневието?

Как да почистите канализационните тръби в ежедневието?

За съжаление, дори инсталирането на пластмасови тръби в канализационната система не винаги решава проблема със запушването. Не са редки случаите с проблемите с почистването на канализационните тръби. Например, когато водата внезапно спре да се оттича в кухненските мивки. Нека да поговорим за това как можете да разрешите този проблем, какви средства и методи се използват […]

Вижте повече
Отпушване на мивка без помощ от водопроводчик?

Отпушване на мивка без помощ от водопроводчик?

Запушените мивки са често срещан проблем. Такава неприятна ситуация може да възникне във всеки дом. Затова е важно да знаеш кка да се справиш с отпушване на мивка. Защо канализацията се запушва и как да се справите с отпушване на мивка без помощта на водопроводчик? Защо се получава запушване? Храна. Частици храна попадат в коляното […]

Вижте повече