Evrokanal push-to-call
OHSAS 18001
ISO 14001
ISO 9001:2008
Камара на строителите в България

мтел: 0888 40 47 65

виваком: 0877 77 63 77

Почистване на мазниноуловители и утайници на търговски центрове

Почистване на мазниноуловители и утайници на търговски центрове, мол-ове и административни сгради.

Почистване на шахти в подземни паркинги и гаражи. Екип на Евроканал ЕООД ще дойде на място и ще извърши почистване на мазниноуловителите. Както и на каломаслоуловителите и утайниците в бързи срокове.

Фирмата работи според изискванията на българското и европейското законодателство и наредби. Притежаваме всички нужни сертификати и разрешителни от МОСВ. Обадете ни се за повече информация! Разгледайте и галерията ни с извършени комунални услуги за нашите клиенти.

Специализираната техника с която разполага фирмата позволява безпроблемен достъп до подземните етажи за работа по изпомпване или отпушване на утайници и шахти. Комбинираните ни машини с капацитет 2,5 м3, 10м3, 15м3, 23м3 и 26 м3 са оборудвани съобразно всички съвременни изисквания и стандарти.

ПОЧИСТВАНЕ НА КЛАДЕНЦИ

Фирмата предлага освен почистване на мазниноуловители и утайници, но и почистване на запушени кладенци, шахти и сонди в дворове и вилни зони. При затлачени кладенци, сонди и други, не се колебайте да ни потърсите! Почистваме кладенци с различна дълбочина и диаметър.

ПОЧИСТВАНЕ НА АВТОМИВКИ И БЕНЗИНОСТАНЦИИ

Всички собственици на автомивки и бензиностанции знаят за нуждата от периодично почистване на базите им от мазни отлагания и твърди елементи. Нашият екип с лекота ще извърши почистването, за да може Вие да ръководите бизнеса си без затруднения.

Посетете нашата страница за повече информация

Оценете ни!
[Общо: 2 Средно: 5]

СНИМКОВА ГАЛЕРИЯ