push-to-call
OHSAS 18001
ISO 14001
ISO 9001:2008
Камара на строителите в България

мтел: 0888 40 47 65

виваком: 0877 77 63 77

Почистване на канализационните тръби от мазнини

Почистване на канализационните тръби от мазнини

При периодично почистване на канализационните тръби от мазнини, както и за елиминиране на неприятни емисии във въздуха, се използват състави, които съдържат ензими – ускорители на биохимичните процеси.

Без значение колко внимателно и внимателно се отнасяме към работата на канализационната система, няма да е възможно да се избегне нейното запушване при никакви обстоятелства.

Почистване на канализационните тръби от мазнини

Такава неприятност възниква внезапно и най-често в най-неподходящия момент. Собственикът на апартамента може да приготвя вечеря в кухнята или да си почива с роднини в селска къща, когато изведнъж тръбопроводът се запушва и канализацията спира да тече през него.

Неизбежно ще трябва да извършите спешно почистване на дренажния канал. Ако необходимите химикали не са налични и ефектът на вакуума на буталото е малко полезен, не се отчайвайте.

Хидродинамичното почистване на канализацията ще помогне динамично да коригира ситуацията.

Нашата фирма предлага ефективно хидродинамично почистване и отпушване на канали, централни щрангове и канализационни тръби. Ние ефективно и бързо премахваме запушени канали от всякаква сложност, както в апартаменти, вили и селски къщи, така и в магазини, ресторанти или промишлени цехове.

Хидродинамичното почистване на канализацията прави възможно премахването на запушени канали в повечето ситуации. Въпреки това, ако чуждо тяло с висока плътност случайно попадне в дренажния канал, налягането на хидравличната струя може да не е достатъчно, за да го счупи или отстрани.

В такива ситуации най-рационалният начин за почистване на тръбопроводи би бил използването на специално хидромеханично оборудване.

Във всеки конкретен случай професионалистът трябва да избере метода за промиване на канализацията. Тъй като този избор се влияе от много фактори: конструкцията на канализационната система, диаметърът на дренажните канали, вида на запушването и др.

Същност на хидродинамичния модел на отпушване на каналите

Хидродинамичното промиване на утайки от канализацията се основава на използването на малки насочени водни струи. Които заедно образуват мощно динамично налягане, генерирано от високо налягане в хидравличната система на промивния апарат.

Водните струи създават реактивна сила, под въздействието на която промивната дюза се движи дълбоко в канализационния канал. Разрушавайки запушванията и ги промивайки по основната линия.

Последни публикации

Препарати за отпушване на канали

Препарати за отпушване на канали

Избор на препарати за отпушване на канали Отпушването на канали в дома или на други места често изисква ефективни препарати, предназначени да отстраняват причинителите на запушванията и да поддържат нормалното функциониране на канализационната система. При избора на препарати за отпушване на канали е важно да се прецени характерът на проблема и типа на тръбите. Препоръчително […]

Вижте повече
Защо се налага да се прави отпушване на сифони?

Защо се налага да се прави отпушване на сифони?

Какво представляват сифоните? Сифоните са устройства, които се използват за предотвратяване на изтичане на канални газове и вода от канализационната система в жилището или сградата – бизнес или производствена. Те се състоят от тръба, която е запечатана в единия си край и има вода в другия. Водата в сифона създава водна бариера, която предотвратява преминаването […]

Вижте повече
Отпушване на канали с домашни средства

Отпушване на канали с домашни средства

Отпушването на канали може да бъде трудоемка и времеемка задача, особено ако запушването е по-сложно и се налага съдействие от водопроводчик. Има обаче няколко домашни средства, които могат да помогнат за отпушване на канали, без да се налага да се инвестират много пари или да се налага да се прави ремонт. Отпушване на канали с […]

Вижте повече