Evrokanal push-to-call
OHSAS 18001
ISO 14001
ISO 9001:2008
Камара на строителите в България

мтел: 0888 40 47 65

виваком: 0877 77 63 77

Почистване на канализационните тръби от мазнини

Почистване на канализационните тръби от мазнини

При периодично почистване на канализационните тръби от мазнини, както и за елиминиране на неприятни емисии във въздуха, се използват състави, които съдържат ензими – ускорители на биохимичните процеси.

Без значение колко внимателно и внимателно се отнасяме към работата на канализационната система, няма да е възможно да се избегне нейното запушване при никакви обстоятелства.

Почистване на канализационните тръби от мазнини

Такава неприятност възниква внезапно и най-често в най-неподходящия момент. Собственикът на апартамента може да приготвя вечеря в кухнята или да си почива с роднини в селска къща, когато изведнъж тръбопроводът се запушва и канализацията спира да тече през него.

Неизбежно ще трябва да извършите спешно почистване на дренажния канал. Ако необходимите химикали не са налични и ефектът на вакуума на буталото е малко полезен, не се отчайвайте.

Хидродинамичното почистване на канализацията ще помогне динамично да коригира ситуацията.

Нашата фирма предлага ефективно хидродинамично почистване и отпушване на канали, централни щрангове и канализационни тръби. Ние ефективно и бързо премахваме запушени канали от всякаква сложност, както в апартаменти, вили и селски къщи, така и в магазини, ресторанти или промишлени цехове.

Хидродинамичното почистване на канализацията прави възможно премахването на запушени канали в повечето ситуации. Въпреки това, ако чуждо тяло с висока плътност случайно попадне в дренажния канал, налягането на хидравличната струя може да не е достатъчно, за да го счупи или отстрани.

В такива ситуации най-рационалният начин за почистване на тръбопроводи би бил използването на специално хидромеханично оборудване.

Във всеки конкретен случай професионалистът трябва да избере метода за промиване на канализацията. Тъй като този избор се влияе от много фактори: конструкцията на канализационната система, диаметърът на дренажните канали, вида на запушването и др.

Същност на хидродинамичния модел на отпушване на каналите

Хидродинамичното промиване на утайки от канализацията се основава на използването на малки насочени водни струи. Които заедно образуват мощно динамично налягане, генерирано от високо налягане в хидравличната система на промивния апарат.

Водните струи създават реактивна сила, под въздействието на която промивната дюза се движи дълбоко в канализационния канал. Разрушавайки запушванията и ги промивайки по основната линия.

Последни публикации

Почистване на канализацията

Почистване на канализацията и възстановяване капацитета на тръбите

Почистване на канализацията под високо налягане помага за пълното възстановяване на първоначалния капацитет на тръбите. Вътрешната повърхност на дренажните канали е буквално напълно изчистена от отлагания и запушвания. Свързващите уплътнения и материалът на самите канализационни тръби изпитват минимално напрежение. Тръбопроводите, промити по хидродинамичен метод, запазват работата си за дълго време, освобождавайки клиента от необходимостта от […]

Вижте повече
Почистване на канализационните тръби от мазнини

Почистване на канализационните тръби от мазнини

При периодично почистване на канализационните тръби от мазнини, както и за елиминиране на неприятни емисии във въздуха, се използват състави, които съдържат ензими – ускорители на биохимичните процеси. Без значение колко внимателно и внимателно се отнасяме към работата на канализационната система, няма да е възможно да се избегне нейното запушване при никакви обстоятелства. Почистване на […]

Вижте повече
прочистване на канали

Прочистване на канали може да се основава на дейности

При периодично прочистване на канали от мазнини, както и за елиминиране на неприятни емисии във въздуха, се използват състави, които съдържат ензими – ускорители на биохимичните процеси. Прочистване на канали с ензми Благодарение на тях разграждането на органичните вещества, които се натрупват в канализационните системи и затрудняват отводняването на водните маси, става по-бързо. Този метод […]

Вижте повече