push-to-call
OHSAS 18001
ISO 14001
ISO 9001:2008
Камара на строителите в България

мтел: 0888 40 47 65

виваком: 0877 77 63 77

Почистване и изпомпване на шахти, канали и септични ями

Почистване и изпомване на шахти

Почистване и изпомпване на шахти, канали и септични ями.

Почистване и изпомване на шахти – най-важното. За съхранение имат голям капацитет и не на последно място се запазва екологичната чистота на почвата и наподземните води. Изпомпването и почистването на шахтите всъщност е трудоемка задача. Няколко фактора са от значение тук.Що се отнася до самата процедура на изпомпване, шахтите се почистват с помощта на специално оборудване.

Почистване и изпомване на шахти

Професионалистите изпомпват отпадъчните води със специално оборудване, като след това ги изхвърлят, използвайки отново специален за целта метод. Като краен резултат, шахтата е чиста, готова за по-нататъшна експлоатция.Експертите са на мнение, че поддръжката на една шахта трябва да се извършва редовно, 1-2 пъти годишно.Благодарение на това се постига следното:

– значително намаляване на финансовите разходи за превантивна поддръжка на шахтата; поддържане на шахтата в оптимално добро състояние.

Търсете специалисти с опит в решаването на проблеми, свързани с изпомпване на шахти и различни видове отпадни води.

Автономните канализационни системи обслужват промишлени предприятия, частни къщи и вили, които нямат достъп до централна канализационна система. За да поддържат правилното си функциониране, шахтите трябва редовно да се почистват, септичните ями (помпи или дренажи) да се изпомпват. Скоростта на тяхното пълнене зависи от обема на използваната вода, броя на членовете на семейството и размера на самата шахта.

В крайградското строителство на жилищни комплекси и ваканционни селища шахтите, септичните ями все повече се използват за оборудване на автономни канализационни мрежи. Предимствата на такива системи пред помийните ями са най-очевидни: отсъстват нериятни миризми. И така, за да функционира безпроблемно канализационната система, шахтите изискват редовно почистване. Процедурата по почистване с модерно оборудване за изсмукване на утайки не отнема много време. За да функционират добре шахтите са необходими не повече от две професионални почиствания годишно.

Решение на проблема

Не е нужно да измисляте сами начини за почистване на шахтите.  Ние се заемаме с този проблем. Използвайки херметизирани помпи, професионално ще премахнем всякакви запушвания, ще извършим висококачествено почистване на цялата система и ще транспортираме нечистотите със специално оборудване до местата за изхвърляне на течни отпадъци.Шахтите се почистват без наличието на неприятни миризми, тъй като целият процес на почистване е запечатан и автоматизиран.

Последни публикации

Препарати за отпушване на канали

Препарати за отпушване на канали

Избор на препарати за отпушване на канали Отпушването на канали в дома или на други места често изисква ефективни препарати, предназначени да отстраняват причинителите на запушванията и да поддържат нормалното функциониране на канализационната система. При избора на препарати за отпушване на канали е важно да се прецени характерът на проблема и типа на тръбите. Препоръчително […]

Вижте повече
Защо се налага да се прави отпушване на сифони?

Защо се налага да се прави отпушване на сифони?

Какво представляват сифоните? Сифоните са устройства, които се използват за предотвратяване на изтичане на канални газове и вода от канализационната система в жилището или сградата – бизнес или производствена. Те се състоят от тръба, която е запечатана в единия си край и има вода в другия. Водата в сифона създава водна бариера, която предотвратява преминаването […]

Вижте повече
Отпушване на канали с домашни средства

Отпушване на канали с домашни средства

Отпушването на канали може да бъде трудоемка и времеемка задача, особено ако запушването е по-сложно и се налага съдействие от водопроводчик. Има обаче няколко домашни средства, които могат да помогнат за отпушване на канали, без да се налага да се инвестират много пари или да се налага да се прави ремонт. Отпушване на канали с […]

Вижте повече