Evrokanal push-to-call
OHSAS 18001
ISO 14001
ISO 9001:2008
Камара на строителите в България

мтел: 0888 40 47 65

виваком: 0877 77 63 77

Миене на улици

Миенето на улици и булеварди е част от доброто поддържане на цялостния облик на града. То спомага за прочистването на прахоляка, който е основен вредител за замърсения въздух в големите мегаполиси. С идването на пролетта повечето общини започват да планират миене на пътищата и тротоарите. По време на летния сезон, когато горещините са тежки за издържане, измиването на улиците създава прохлада и по-приятно пребиваване на хората, когато сутрин тръгнат за работа.

Фирма Евроканал ЕООД разполага с водоноски, с които може да предложи миене на улици и тротоари, както за София, така и в страната за различни бизнес клиенти, общини или държавни институции. Фирмата може да се справи и с почистване и измиване на улици след снеготопенето по време на зимния сезон.

Измиването с водоноска може да се използва и за паркинги, вътрешни дворове, инфраструктурни обекти и всякакъв вид пътища. Големите корпоративни институции, които разполагат с голяма площ от терени с асфалтово и бетоново покритие, могат да разчитат на качественото обслужване на фирма Евроканал ЕООД.

Наслояванията по асфалта и маслата, които остават от автомобилите са сред основните замърсители на улиците и булевардите. Те се премахват с професионалното измиване с водоноските и цистерните на фирмата Тротоарите и улиците освежават своя облик след измиване. В горещите летни дни, измиването на улиците носи лека прохлада и премахва така нареченото „тлеене на асфалта”. Всички знаем колко е неприятно излъчването на топлина от асфалта, а в по-горещите дни може да стигне до разтопяване, което е неприятно както за пешеходците, така и за автомобилите.

ИЗМИВАНЕ С ВОДОНОСКА НА УЛИЦИ И ТРОТОАРИ

миене на улици

Имаме готови решения за измиване на улиците и тротоарите след снеготопене и зимния сезон. Редовно мием и чистим паркингите на големи търговски вериги в страната от наслоявания и масла. Доверете се професионалистите, стотици фирми вече го направиха и са наши регулярни клиенти. Вижте едно видео за тази услуга:

Обикновено измиването на улиците се прави в късните часове и през нощта, когато няма трафик. Ние се съобразяваме с това изискване и според нуждите на клиентите. Избягването на задръствания и неудобства по пътищата е предвидено в графика, когато водоноските ще бъдат на уреченото място и час.

Доверете се на Евроканал ЕООД” за осигуряването на водоноски и работата, която можем да осигурим.

СПОСОБИ ЗА МИЕНЕ НА УЛИЦИ

измиване с водоноска

Евроканал ЕООД мие улици по два начина машинно. Единият е със специализиран камион, който първо премахва едрия боклук и след това с четки и вода се отстранява останалите замърсявания по улицата. Другият способ е с водоноски и пръскачки под налягане, които измиват улицата и избутват мръсната вода в канала. Има и ръчен способ, при който работник управлява маркуч с водоструйка и мие ръчно платното и тротоарите. Често при тесни улици и спрели автомобили, това е единственият начин за измиване на улици и гаражи.

Фирмата и нейните водосноските ни са на разположение и на местните власти и общини за годишното планово миене. Имаме капацитет да почистваме магистрали, виадукти и тунели. Разполагаме и с малогабаритни цистерни за квартални улички и тесни тротоари.

Миене на улици и булеварди София

Обикновено улиците и тротоарите се мият нощем, когато няма улично движение. Така нашите машини не пречат на движението и обратното. По поръчка на възложителя може да се добави шампоан за по-добро измиване на мазнини и петна по платното. Разгледайте галерията със снимки и видеата в социалните мрежи на Евроканал ЕООД. Оставете своя коментар на страницата ни във Facebook и харесайте снимките ни!

За заявка за измиване на улици с водоноска можете да направите по имейл на: office@evrokanal.net или на телефоните на фирмата: 0888 40 47 65, 0877 77 93 77

Други услуги:

Улиците на големите градове са изключително натоварени във всички дни, трафикът на коли е много голям, по тротоарите се придвижват много забързани пешеходци, целият град пулсира от динамика.

Миене за по-чист град

За да бъде чист градът, едно от задължителните неща е по-честото миене и метене на улиците и това съвсем не случайно е най-одобряваната мярка срещу мръсния въздух в един голям град. Това е ефективно средство за намаляване на вредните емисии на фини прахови частици във въздуха.

Правилно е улиците да се мият по график поне 4 пъти годишно на автоцистерна с маркуч. Улиците с масов градски транспорт следва да се измиват всяка седмица от месеца с автоцистерна на дюзи, като преди това се почистват от кал, прах, хартийки и други. Уведомления, поставени на видни места да предупреждават гражданите за предстоящото миене. В интернет също следва да има информация, кога ще бъде измита дадена улица.

Миене на улици Миенето на улиците е важна част от профилактиката на всеки един поддържан град. Миенето на улици помага за поддържане на ниски нива на прах. Освен това миенето на улици създава прохлада през горещите месеци от годината. 
Измиване на улици и тротоари с водоноска Измиването на улиците обикновено се извършва в късните часове. Това се праси с цел избягване на задръствания и неудобни ситуации по пътищата. Евроканал ЕООД се съобразява с всички изисквания по време на работа. 
Миене на улици – способи Евроканал ЕООД борави с два основни способа за измиване на улици. Първия е специализиран камион, който с помощта на четки и вода отстранява замърсяванията. Втория включва използването на водоноска, която пръска вода под високо налягане. 
Миене на улици от фирма Евроканал ЕООДФирма Евроканал ЕООД разполага с водоноски за миене на улици и тротоари . Тази услуга е подходяща за различни бизнес клиенти, общини или държавни институции. Измиването с водоноска може да се използва и за паркинги, вътрешни дворове, инфраструктурни обекти.

Често задавани въпроси

За измиването на какви площи могат да се използват водоноските? Отговор: Водоноските се използват предимно за измиване на улици и тротоари. Те могат да бъдат използвани и за измиване на паркинги, вътрешни дворове, инфраструктурни обекти и всякакъв вид пътища. Водоноските са удобни и в обслужването на нуждите на големи корпоративни институции, които разполагат с голяма площ от терени с асфалтово и бетоново покритие.
Какви способи използва Евроканал ЕООД за миене на улици? Отговор: Евроканал ЕООД работи с два основни способа за измиване на улици. Първия включва специализиран камион, който с помощта на четки и вода отстранява замърсяванията. Втория се изразява в използването на водоноска, която пръска вода под висока налягане, за ефективно измиване на улиците.
Какво е значението на редовното миене на улиците? Отговор: Редовното миене на улиците и важно за здравето и безопасността на обществото. С течение на времето по улиците могат да се натрупат мръсотия, прах, отломки и други замърсители. Те могат да бъдат вредни за човешкото здраве. Чрез редовното миене на улиците тези замърсители могат да бъдат премахнати, което осигурява по- среда по-чиста и по-безопасна среда за живеене и работа .
Оценете ни!
[Общо: 3 Средно: 5]

СНИМКОВА ГАЛЕРИЯ

Последни публикации

Миенето на мостове и тунели

За миенето на мостове и тунели у нас и по света

За миенето на мостове и тунели у нас и по света Вярно е, че през зимата прахът и мръсотията се натрупват малко върху стелата – отдалечеността му от главните пътища влияе. Именно заради това миенето на мостове и тунели става предимно през пролетта и лятото. Работниците успяват да измият всеки мост, въпреки размерите, доста бързо […]

Вижте повече
измиване на тунели

Измиване на тунели и измиване на мостове

Приблизително веднъж на два месеца тунелите на метрото следва да се измиват от натрупаните прах и мръсотия с помощта на специална техника – тунелна машина. Нека да видим какво  представлява това измиване на тунели на метрото, като направим кратка разходка по нощното метро. Тунелната транспортна машина представлява средно голяма цистерна върху платформа Отстрани на машината […]

Вижте повече
измиването на площади

Грижа в измиването на площади в малките населени места

По принцип почистването на улици, измиването на площади, дворове е разделено на лятно и зимно. По време на лятното почистване и измиване прахът и отпадъците се измитат от повърхността на площада и тротоарите, поливат се и се измиват добре. За извършване на лятна работа се използват машини за метене и поливане-миене. Зимното почистване включва почистване […]

Вижте повече