Evrokanal push-to-call
OHSAS 18001
ISO 14001
ISO 9001:2008
Камара на строителите в България

мтел: 0888 40 47 65

виваком: 0877 77 63 77

Локализиране и трасиране на канализация

ЛОКАЛИЗИРАНЕ И ТРАСИРАНЕ НА КАНАЛИЗАЦИЯ

Локализирането и трасирането на канализация изглежда сложен процес. За нас обаче това е рутина. Ние разполагаме с правилната техника и оборудване за да го извършваме във всяка точка на страната. При запушени и спукани тръби, при нужда от трасиране на канал, не се колебайте да ни потърсите!

трасиране на канализация

При трасиране на канализация. Проблемните участъци ще да бъдат трасирани и открити с точност до сантиметър от нашият локатор с дълбочината и посоката на оттичане.

Обадете се на телефон 0888 40 47 65 за да уговорите ден и час с нашия мобилен екип при нужда от маркиране и трасиране на канал.

Прочетете повече в страницата ни във Facebook

Оценете ни!
[Общо: 3 Средно: 5]

СНИМКОВА ГАЛЕРИЯ

Последни публикации

Реконструкцията на водопроводната мрежа на град Априлци

Реконструкцията на водопроводната мрежа на град Априлци

Евроканал ЕООД започна реконструкцията на водопроводната мрежа на град Априлци С водосвет и символична първа копка стартираха Строително-монтажните работи по проект“ Реконструкция на част от водопроводната мрежа на град Априлци“ – Етап 4. Продължителността на строителството е 9 месеца, като реконструкцията обхваща водопроводна  мрежа с обща дължина от 3,8 километра.

Вижте повече
канализация

Практични съвети за отпушване на канали

Каква е необходимостта от почистване на каналите? Необходимостта от поддържане на чиста и санитарна среда, подходяща за живеене е обща за всички. Това включва осигуряване на система за ефективно преминаване както на отпадни води (канализация), така и на дъждовни води. Отпушването на канали се налага за да може канализационната ни система да е в добро […]

Вижте повече