Evrokanal push-to-call
OHSAS 18001
ISO 14001
ISO 9001:2008
Камара на строителите в България

мтел: 0888 40 47 65

виваком: 0877 77 63 77

Киселина за отпушване на канали

Киселина за отпушване на канали

Киселина за отпушване на канали. Избягвайте най-вредните почистващи препарати

Някои химически  средства за запушване използват луга или киселина за отпушване на канали. Тези тежки химикали са не само вредни за вашето здраве, но също така могат да замърсят отпадните води и да причинят щети на PVC тръбите. Ако трябва да използвате почистващ препарат с киселина или луга, не забравяйте да носите ръкавици и защитна маска. Проветрете стаята колкото е възможно повече и ги съхранявайте правилно. Изберете почистващи препарати с предпазна капачка за деца или ги поставете в заключен шкаф или на висок рафт.

Предотвратяване на натрупване на запушване

Направете всичко възможно, за да  избягвате мазнините и големите отпадъци в канализацията ви и няма да се налага да разчитате на химическо средство за почистване на дренажи, за да отстранявате запушванията толкова често. Освен това ще намалите неприятните миризми и ще помогнете на тръбите да работят по-ефективно. Един прост разтвор на солена вода, наливащ се в канализацията на всеки няколко седмици, ще отмие мазнините и ще премахне миризмите от душове, мивки и канали.

Кога да извикаме специалисти по Вик

Ако проблемът остава, извикайте професионална фирма за почистване на канали. Има запушвания, които се отстраняват само машинно. Мощните машини с различни накрайници на спиралите, а самите спирали са по-гъвкави и здрави и проникват и разбиват всякакви образувания.

Доверете се на специализирана фирма за почистване на канали, каквато е  Евроканал” ЕООД. Освен че ще отстранят проблема, специалистите ни ще Ви обяснят как да се грижите и да правите профилактика, за да не се получават запушвания.

При възникването на каквито и да било ВиК проблеми, при аварии, при нужда от почистване на канали, можете да се свържете с тях на тел.: 0877 77 63 77. Адресът на фирма „Евроканал” ЕООД е: гр. София, кв. Врaждебна ул.46 N2a.

Последни публикации

Реконструкцията на водопроводната мрежа на град Априлци

Реконструкцията на водопроводната мрежа на град Априлци

Евроканал ЕООД започна реконструкцията на водопроводната мрежа на град Априлци С водосвет и символична първа копка стартираха Строително-монтажните работи по проект“ Реконструкция на част от водопроводната мрежа на град Априлци“ – Етап 4. Продължителността на строителството е 9 месеца, като реконструкцията обхваща водопроводна  мрежа с обща дължина от 3,8 километра.

Вижте повече
канализация

Практични съвети за отпушване на канали

Каква е необходимостта от почистване на каналите? Необходимостта от поддържане на чиста и санитарна среда, подходяща за живеене е обща за всички. Това включва осигуряване на система за ефективно преминаване както на отпадни води (канализация), така и на дъждовни води. Отпушването на канали се налага за да може канализационната ни система да е в добро […]

Вижте повече