Evrokanal push-to-call
OHSAS 18001
ISO 14001
ISO 9001:2008
Камара на строителите в България

мтел: 0888 40 47 65

виваком: 0877 77 63 77

Как да извършим видеодиагностика на тръби?

видеодиагностика на тръби

Как да извършим видеодиагностика на тръби?

В зависимост от положението може да се изпълнява следната видеодиагностика на тръби:

Преносима видеодиагностика

Малък по размер апарат се използва за диагностициране на труднодостъпните места на тръбите. Диагностичният комплект включва гъвкав кабел с камера, способен да предава цветно изображение онлайн в дълбочина 9 метра (във вода до 3 метра);

Диагностика с тласкащ кабел с дължина до 50 метра.

Предаването преминава към цветния дисплей (възможно е записване);

Диагностика с помощта на робот с вградена камера, мощна лампа и широки възможности за гледане.

Високотехнологичната услуга „видеодиагностика на тръбите“ значително разширява възможностите за решаване на водопроводни проблеми, при условие че в процеса участват квалифицирани специалисти. Опитът на нашите служители ни позволява бързо да разрешим водопроводния проблем с всякаква сложност, включително с помощта на видео диагностика на тръби.

Видеодиагностиката на канализационните системи Ви позволява да оцените работата на канализационните системи и да идентифицирате недостатъци или проблемни зони, изискващи ремонт. След провеждане на видео диагностика на канализацията можете да определите начина, по който можете да поправите или предотвратите. Отличното състояние на канализационните тръби е основата за ефективното функциониране на инженерните системи, което означава гаранция за спокойствие и комфорт на потребителите. Междувременно навременният контрол и елиминиране на проблема на началния етап може да спести време и пари. Последващият ремонт на повредена канализационна система ще струва много повече. Да не говорим за санкциите или необходимостта да компенсират собствениците на наводнения апартамент етаж отдолу.

Дължината на канализационните тръби е такава, че средният потребител не може да определи на кое място се изисква почистване или ремонт. Видео диагностиката Ви позволява да инспектирате канализационните тръбопроводи, да получите най-точната информация с най-ниски възможни разходи. Проверете канализацията отвътре, разработете ефективни мерки за осигуряване на качеството на комуналните услуги, съставете списък с необходимите мерки; всичко това е възможно благодарение на автономни преносими видео системи.

Видеодиагностиката Ви позволява да:

  • проверете правилния дизайн на канализационната система;
  • идентифицирате наличието на блокажи, техния тип и характер;
  • да се определи мястото на повредата на системата;
  • да проверите състоянието на отводняващите части на системата;
  • идентифицирате незаконни съкращения;
  • се следи състоянието на тръбопровода след почистване или ремонт;
  • вземете точните координати на аварийния сайт.

Последни публикации

Реконструкцията на водопроводната мрежа на град Априлци

Реконструкцията на водопроводната мрежа на град Априлци

Евроканал ЕООД започна реконструкцията на водопроводната мрежа на град Априлци С водосвет и символична първа копка стартираха Строително-монтажните работи по проект“ Реконструкция на част от водопроводната мрежа на град Априлци“ – Етап 4. Продължителността на строителството е 9 месеца, като реконструкцията обхваща водопроводна  мрежа с обща дължина от 3,8 километра.

Вижте повече
канализация

Практични съвети за отпушване на канали

Каква е необходимостта от почистване на каналите? Необходимостта от поддържане на чиста и санитарна среда, подходяща за живеене е обща за всички. Това включва осигуряване на система за ефективно преминаване както на отпадни води (канализация), така и на дъждовни води. Отпушването на канали се налага за да може канализационната ни система да е в добро […]

Вижте повече