push-to-call

мтел: 0888 40 47 65

виваком: 0877 77 93 77

Миене на улици

Миенето на улици и булеварди е част от доброто поддържане на цялостния облик на града. То спомага за прочистването на прахоляка, който е основен вредител за замърсения въздух в големите мегаполиси. С идването на пролетта повечето общини започват да планират миене на улиците и тротоарите. По време на летния сезон, когато горещините са тежки за издържане, измиването на улиците създава прохлада и по-приятно пребиваване на хората, когато сутрин тръгнат за работа.

Фирма Евроканал ЕООД разполага с водоноски, с които може да предложи миене на улици и тротоари, както за София, така и в страната за различни бизнес клиенти, общини или държавни институции. Фирмата може да се справи и с почистване и измиване на улици след снеготопенето по време на зимния сезон.

Измиването с водоноска може да се използва и за паркинги, вътрешни дворове, инфраструктурни обекти и всякакъв вид пътища. Големите корпоративни институции, които разполагат с голяма площ от терени с асфалтово и бетоново покритие, могат да разчитат на качественото обслужване на фирма Евроканал ЕООД.

Наслояванията по асфалта и маслата, които остават от автомобилите са сред основните замърсители на улиците и булевардите. Те се премахват с професионалното измиване с водоноските и цистерните на фирмата Тротоарите и улиците освежават своя облик след измиване. В горещите летни дни, измиването на улиците носи лека прохлада и премахва така нареченото „тлеене на асфалта”. Всички знаем колко е неприятно излъчването на топлина от асфалта, а в по-горещите дни може да стигне до разтопяване, което е неприятно както за пешеходците, така и за автомобилите.

ИЗМИВАНЕ С ВОДОНОСКА НА УЛИЦИ И ТРОТОАРИ

миене на улици

Имаме готови решения за измиване на улиците и тротоарите след снеготопене и зимния сезон. Редовно мием и чистим паркингите на големи търговски вериги в страната от наслоявания и масла. Доверете се професионалистите, стотици фирми вече го направиха и са наши регулярни клиенти. Вижте едно видео за услугата миене на улици:

Обикновено измиването на улиците се прави в късните часове и през нощта, когато няма трафик. Ние се съобразяваме с това изискване и според нуждите на клиентите. Избягването на задръствания и неудобства по пътищата е предвидено в графика, когато водоноските ще бъдат на уреченото място и час.

Доверете се на Евроканал ЕООД” за осигуряването на водоноски и работата, която можем да осигурим.

СПОСОБИ ЗА МИЕНЕ НА УЛИЦИ

Евроканал ЕООД мие улици по два начина машинно. Единият е със специализиран камион, който първо премахва едрия боклук и след това с четки и вода се отстранява останалите замърсявания по улицата. Другият способ е с водоноски и пръскачки под налягане, които измиват улицата и избутват мръсната вода в канала. Има и ръчен способ, при който работник управлява маркуч с водоструйка и мие ръчно платното и тротоарите. Често при тесни улици и спрели автомобили, това е единственият начин за измиване на улици и гаражи.

Фирмата и нейните водосноските ни са на разположение и на местните власти и общини за годишното планово миене на улици. Имаме капацитет да почистваме магистрали, виадукти и тунели. Разполагаме и с малогабаритни цистерни за квартални улички и тесни тротоари.

Обикновено улиците и тротоарите се мият нощем, когато няма улично движение. Така нашите машини не пречат на движението и обратното. По поръчка на възложителя може да се добави шампоан за по-добро измиване на мазнини и петна по платното. Разгледайте галерията със снимки и видеата в социалните мрежи на Евроканал ЕООД. Оставете своя коментар на страницата ни във Facebook и харесайте снимките ни!

За заявка за измиване на улици с водоноска можете да направите по имейл на: office@evrokanal.net или на телефоните на фирмата: 0888 40 47 65, 0877 77 93 77

Други услуги:

СНИМКОВА ГАЛЕРИЯ