push-to-call

мтел: 0888 40 47 65

виваком: 0877 77 63 77

Изкопи с багер за София

Изкопи с багер и минибагер на конкурентни цени за София и цялата страна. Фирма Евроканал ЕООД може да изкопаем различни по големина и ширина канали, изкопи, просеки, дупки за шахти и септични ями. Фирмата разполага с багери, минибагери и мини фадрома тип Bobcat. Такава техника за изкопи с багер се търси често за малки обекти в частни имоти, терени и градинки. Изкопите с багер и минибагер са точни и не създават кал и безпорядък в съседните имоти. Техниката на evrokanal.net е лека и не уврежда положените вече настилки и трева. Ето и едно кратко видео за услугата:

ИЗКОПИ С БАГЕР ОТ ЕВРОКАНАЛ ЕООД

Фирма Евроканал ЕООД предлага услугата за цялата страна при договорени цени и условия за изкопни работи (оптимални цени забагер машиносмяна). Всякакъв вид изкопи могат да бъдат извършени – различни по големина и ширина. В случай, че се налага прокопаване на канал или шахта, дори и за септични ями, можете да се доверите на нашите машини.

Техниката, с която разполагаме е тип Bobcat. С нея лесно можем да работим за малки и частни обекти. Изкопи могат да бъдат извършвани и за градинки и различни терени. Прокопаване на канали за кабели и тръбни системи също могат да бъдат извършвани. Гарантираме, че няма да бъде създадено неудобство за съседски имоти. Минибагерите правят точни изкопи, без кал и непочистени участъци след това.

Удобна, лесна и комфортна е предложената от фирма Евроканал ЕООД услуга за направата на изкопи с нашата техника. Фирмата може да извози изкопаната почва при нужда, тъй като разполагаме с контейнери и камиони за целта.

Изкопи с багер

ИЗКОПИ С МИНИБАГЕР

Минибагерите на Евроканал ЕООД са изключително маневрени и мобилни, за разлика от големите машини. Те са съответно и по-прецизни в работата си. Удобни са за тесни пространства, поради габаритите си. При прокопаването на тесни канали и изкопи за различни видове окабеляване, тези машини са по-икономични и по-лесно се доставя техниката до определеното място или обект. Този тип багери могат да работят в изключително тесни пространства, дори и на закрити обекти, като паркинги, подземни гаражи и производствени халета. Заради височината си, минибагерите са удобни за повече работа с по-малко изисквания и се справят с тежки задачи.

При нужда за изкопи в частни имоти за басейни или декоративни кладенци също можете да наемете минибагерите на добра оферта. Изкопите с минибагер са прецизни и не създават мръсотия в съседните имоти. Техниката ни е много лека и не уврежда настилките и озеленяванет. Когато полагате основи за заграждения на вашият имот, изкопите с нашите багери могат да ви бъдат полезни. Доверете се на професионалната техника на Евроканал ЕООД и ще останете доволни от резултати.

ЦЕНИ

Вече 12 години доказваме най-ниските цени за изкопни действия за багер в София. Убедете се и Вие, заедно с гаранция за качествено свършена работа. Ангажирайте верижен багер под наем с водача и ползвайте най-ниските цени за тази услуга у нас!

Посетете нашата фейсбук страница за още информация

СНИМКОВА ГАЛЕРИЯ