push-to-call
OHSAS 18001
ISO 14001
ISO 9001:2008
Камара на строителите в България

мтел: 0888 40 47 65

виваком: 0877 77 63 77

Изкопи с багер за София

Изкопи с багер и минибагер на конкурентни цени за София и цялата страна. Фирма Евроканал ЕООД може да изкопаем различни по големина и ширина канали, изкопи, просеки, дупки за шахти и септични ями. Фирмата разполага с багери, минибагери и мини фадрома тип Bobcat. Такава техника за изкопи с багер се търси често за малки обекти в частни имоти, терени и градинки. Изкопите с багер и минибагер са точни и не създават кал и безпорядък в съседните имоти. Техниката на evrokanal.net е лека и не уврежда положените вече настилки и трева. Ето и едно кратко видео за услугата:

ИЗКОПИ С БАГЕР ОТ ЕВРОКАНАЛ ЕООД

Процесът на изкопни работи може да се дефинира като всички онези задачи по рязане и премахване на почвата, независимо от особеностите на обработваната повърхност. Изкопите могат да бъдат диференцирани според степента на сложност, дълбочината, вида на почвата и степента на нейната влажност. Изборът на багер за извършване на конкретна изкопна задача е тясно свързан с мощността на оборудването. По-долу са някои изисквания към оборудването според вида на изкопа.

Според дълбочината:

  • Изкопи на голяма дълбочина

При този тип изкопи са изброени процеси, които имат диапазон на дълбочина минимум 5 метра и неопределен максимум. Багерите, използвани в този тип задачи, трябва да имат мощност на колелото, която надвишава 59 kW. Някои модели оптимално оборудване за дълбоки изкопи са: багер Caterpillar 320D, багер Caterpillar 320D LRR, John Deere 200 D LC, багер Caterpillar 320CL. Всички те надхвърлят 110 kW мощност, което ги прави незаменими машини при дълбоки изкопни работи.

  • Плитки изкопи:

Това са земни работи, които не достигат дълбочина 5 метра. За този вид работа понякога се избира багер, който не надвишава 59 kW, което позволява оптимизиране на ресурсите като: часове мъже служители, гориво и др. Възможно е обаче да се използва оборудване, което надвишава това количество мощност, за да се ускори процеса на изкопни работи, както се изисква от работата. В зависимост от сложността са известни 3 вида изкоп: рампа, масивна и конструктивна.

  • Масивни изкопи

Това са онези задачи за отстраняване на големи количества пръст или материал, при които се използват багери, които надвишават 59 kW, те ще могат да получат производителност на рязане, надвишаваща 100 кубически метра на час, минимизиране на времето за работа в сравнение с машини на по-малки правомощия. Примери за този вид изкопни работи могат да бъдат: Изграждането на подлези в сгради, подпорни стени и др.

Някои машини, които могат да се считат за подходящи за масови изкопни работи са:-Багер CAT 320 BL осигуряващ нетна мощност 96 kW зад волана-Багер John Deere 330 CLC, който осигурява повече от 175 kW нетна мощност за извършване на работата.

  • Изкопни работи от конструктивен тип

Те включват изкопни работи, при които трябва да се спазват някои надлъжни параметри, установени в строителните планове, в сравнение с масивни изкопи, добивите от рязане са много по-ниски с до 50% (50 до 60 кубични метра на час) в структурен тип изкоп, използваното оборудване обикновено надвишава 56 kW нетна мощност, но при необходимост могат да се използват багери с по-ниска мощност.

  • Рампово изкопаване

Счита се за последния изкоп, който трябва да се извърши по време на работа, тъй като той ще отговаря за премахването на рампата за достъп-изход за машината и това трябва да се планира от началото на първия процес на изкопни работи. Използваното оборудване може или не може да надвишава 59 kW мощност и изборът на машината, която ще се използва, ще зависи от параметри като дълбочината, която трябва да бъде достигната. От друга страна, ще има класификация на изкопите според естеството на изкопаната почва или степента на нейната влажност, като за всички случаи е необходимо да се вземе предвид не само мощността на багера, който ще се използва, фактори като размер, тип сервизна кофа и др.

Фирма Евроканал ЕООД предлага услугата за цялата страна

При договорени цени и условия за изкопни работи (оптимални цени забагер машиносмяна). Всякакъв вид изкопи могат да бъдат извършени – различни по големина и ширина. В случай, че се налага прокопаване на канал или шахта, дори и за септични ями, можете да се доверите на нашите машини.

Техниката, с която разполагаме е тип Bobcat. С нея лесно можем да работим за малки и частни обекти. Изкопи могат да бъдат извършвани и за градинки и различни терени. Прокопаване на канали за кабели и тръбни системи също могат да бъдат извършвани. Гарантираме, че няма да бъде създадено неудобство за съседски имоти. Минибагерите правят точни изкопи, без кал и непочистени участъци след това.

Удобна, лесна и комфортна е предложената от фирма Евроканал ЕООД услуга за направата на изкопи с нашата техника. Фирмата може да извози изкопаната почва при нужда, тъй като разполагаме с контейнери и камиони за целта.

Изкопи с багер

ИЗКОПИ С МИНИБАГЕР

Минибагерите на Евроканал ЕООД са изключително маневрени и мобилни, за разлика от големите машини. Те са съответно и по-прецизни в работата си. Удобни са за тесни пространства, поради габаритите си. При прокопаването на тесни канали и изкопи за различни видове окабеляване, тези машини са по-икономични и по-лесно се доставя техниката до определеното място или обект. Този тип багери могат да работят в изключително тесни пространства, дори и на закрити обекти, като паркинги, подземни гаражи и производствени халета. Заради височината си, минибагерите са удобни за повече работа с по-малко изисквания и се справят с тежки задачи.

При нужда за изкопи в частни имоти за басейни или декоративни кладенци също можете да наемете минибагерите на добра оферта. Изкопите с минибагер са прецизни и не създават мръсотия в съседните имоти. Техниката ни е много лека и не уврежда настилките и озеленяванет. Когато полагате основи за заграждения на вашият имот, изкопите с нашите багери могат да ви бъдат полезни. Доверете се на професионалната техника на Евроканал ЕООД и ще останете доволни от резултати.

ЦЕНИ

Вече 12 години доказваме най-ниските цени за изкопни действия за багер в София. Убедете се и Вие, заедно с гаранция за качествено свършена работа. Ангажирайте верижен багер под наем с водача и ползвайте най-ниските цени за тази услуга у нас!

Посетете нашата фейсбук страница за още информация

Оценете ни!
[Общо: 4 Средно: 5]

СНИМКОВА ГАЛЕРИЯ

Последни публикации

Препарати за отпушване на канали

Препарати за отпушване на канали

Избор на препарати за отпушване на канали Отпушването на канали в дома или на други места често изисква ефективни препарати, предназначени да отстраняват причинителите на запушванията и да поддържат нормалното функциониране на канализационната система. При избора на препарати за отпушване на канали е важно да се прецени характерът на проблема и типа на тръбите. Препоръчително […]

Вижте повече
Защо се налага да се прави отпушване на сифони?

Защо се налага да се прави отпушване на сифони?

Какво представляват сифоните? Сифоните са устройства, които се използват за предотвратяване на изтичане на канални газове и вода от канализационната система в жилището или сградата – бизнес или производствена. Те се състоят от тръба, която е запечатана в единия си край и има вода в другия. Водата в сифона създава водна бариера, която предотвратява преминаването […]

Вижте повече
Отпушване на канали с домашни средства

Отпушване на канали с домашни средства

Отпушването на канали може да бъде трудоемка и времеемка задача, особено ако запушването е по-сложно и се налага съдействие от водопроводчик. Има обаче няколко домашни средства, които могат да помогнат за отпушване на канали, без да се налага да се инвестират много пари или да се налага да се прави ремонт. Отпушване на канали с […]

Вижте повече