push-to-call
OHSAS 18001
ISO 14001
ISO 9001:2008
Камара на строителите в България

мтел: 0888 40 47 65

виваком: 0877 77 63 77

Изграждане и ремонт на вик мрежи

Изграждане и ремонт на ВиК мрежи – основна дейност на компанията. Фирма Евроканал предлага подмяна, ремонтиране и изграждане на всякакви ВиК мрежи и ситеми. Всички ремонтни дейности и изграждане на нови трасета се извършват съгласно Наредба N4 за проектиране, изграждане и експлоатация на водопроводни и канализационни инсталации. Фирмата е с голям опит във ВиК проектирнето и строителството, както и в последващата поддръжка и експлоатационна профилактика.

ремонт на вик мрежи

Изграждане и ремонт на ВиК мрежи

Притежаваните от нас сертификати ISO 14001:2005 , ISO 9001:2008 и ISO 18001:2007 са гаранция за високо качество и професионализъм.

При реконструкция на съществуващи сградни водопроводни и канализационни инсталации се спазват изискванията на чл.185,ал.1,т.4 и 5у чл.186,ал.1 от Закона за устройство на територията на Република България.

изграждане на вик мрежи

ВИК СТРОИТЕЛСТВО

Фирма Евроканал ЕООД има капацитет да поеме и по-големи инфраструктурни и бизнес обекти. Мащабът, с който работим ни позволява да изпълняваме поръчките си с точност, коректност и в срок.

Разгледайте техниката ни за ВиК строителство в галерията на сайта. В секция клиенти ще намерите и някои от по-големите ни обекти, които сме изпълнили или поддържаме.

Научете повече мрежи като ни посетете във Facebook

Оценете ни!
[Общо: 2 Средно: 5]

СНИМКОВА ГАЛЕРИЯ

Последни публикации

Препарати за отпушване на канали

Препарати за отпушване на канали

Избор на препарати за отпушване на канали Отпушването на канали в дома или на други места често изисква ефективни препарати, предназначени да отстраняват причинителите на запушванията и да поддържат нормалното функциониране на канализационната система. При избора на препарати за отпушване на канали е важно да се прецени характерът на проблема и типа на тръбите. Препоръчително […]

Вижте повече
Защо се налага да се прави отпушване на сифони?

Защо се налага да се прави отпушване на сифони?

Какво представляват сифоните? Сифоните са устройства, които се използват за предотвратяване на изтичане на канални газове и вода от канализационната система в жилището или сградата – бизнес или производствена. Те се състоят от тръба, която е запечатана в единия си край и има вода в другия. Водата в сифона създава водна бариера, която предотвратява преминаването […]

Вижте повече
Отпушване на канали с домашни средства

Отпушване на канали с домашни средства

Отпушването на канали може да бъде трудоемка и времеемка задача, особено ако запушването е по-сложно и се налага съдействие от водопроводчик. Има обаче няколко домашни средства, които могат да помогнат за отпушване на канали, без да се налага да се инвестират много пари или да се налага да се прави ремонт. Отпушване на канали с […]

Вижте повече