Evrokanal push-to-call
OHSAS 18001
ISO 14001
ISO 9001:2008
Камара на строителите в България

мтел: 0888 40 47 65

виваком: 0877 77 63 77

Изграждане и ремонт на вик мрежи

Изграждане и ремонт на ВиК мрежи – основна дейност на компанията. Фирма Евроканал предлага подмяна, ремонтиране и изграждане на всякакви ВиК мрежи и ситеми. Всички ремонтни дейности и изграждане на нови трасета се извършват съгласно Наредба N4 за проектиране, изграждане и експлоатация на водопроводни и канализационни инсталации. Фирмата е с голям опит във ВиК проектирнето и строителството, както и в последващата поддръжка и експлоатационна профилактика.

ремонт на вик мрежи

Изграждане и ремонт на ВиК мрежи

Притежаваните от нас сертификати ISO 14001:2005 , ISO 9001:2008 и ISO 18001:2007 са гаранция за високо качество и професионализъм.

При реконструкция на съществуващи сградни водопроводни и канализационни инсталации се спазват изискванията на чл.185,ал.1,т.4 и 5у чл.186,ал.1 от Закона за устройство на територията на Република България.

изграждане на вик мрежи

ВИК СТРОИТЕЛСТВО

Фирма Евроканал ЕООД има капацитет да поеме и по-големи инфраструктурни и бизнес обекти. Мащабът, с който работим ни позволява да изпълняваме поръчките си с точност, коректност и в срок.

Разгледайте техниката ни за ВиК строителство в галерията на сайта. В секция клиенти ще намерите и някои от по-големите ни обекти, които сме изпълнили или поддържаме.

Научете повече мрежи като ни посетете във Facebook

Оценете ни!
[Общо: 2 Средно: 5]

СНИМКОВА ГАЛЕРИЯ

Последни публикации

Почистване на канализацията

Почистване на канализацията и възстановяване капацитета на тръбите

Почистване на канализацията под високо налягане помага за пълното възстановяване на първоначалния капацитет на тръбите. Вътрешната повърхност на дренажните канали е буквално напълно изчистена от отлагания и запушвания. Свързващите уплътнения и материалът на самите канализационни тръби изпитват минимално напрежение. Тръбопроводите, промити по хидродинамичен метод, запазват работата си за дълго време, освобождавайки клиента от необходимостта от […]

Вижте повече
Почистване на канализационните тръби от мазнини

Почистване на канализационните тръби от мазнини

При периодично почистване на канализационните тръби от мазнини, както и за елиминиране на неприятни емисии във въздуха, се използват състави, които съдържат ензими – ускорители на биохимичните процеси. Без значение колко внимателно и внимателно се отнасяме към работата на канализационната система, няма да е възможно да се избегне нейното запушване при никакви обстоятелства. Почистване на […]

Вижте повече
прочистване на канали

Прочистване на канали може да се основава на дейности

При периодично прочистване на канали от мазнини, както и за елиминиране на неприятни емисии във въздуха, се използват състави, които съдържат ензими – ускорители на биохимичните процеси. Прочистване на канали с ензми Благодарение на тях разграждането на органичните вещества, които се натрупват в канализационните системи и затрудняват отводняването на водните маси, става по-бързо. Този метод […]

Вижте повече