Evrokanal push-to-call
OHSAS 18001
ISO 14001
ISO 9001:2008
Камара на строителите в България

мтел: 0888 40 47 65

виваком: 0877 77 63 77

Изграждане и ремонт на вик мрежи

Изграждане и ремонт на ВиК мрежи – основна дейност на компанията. Фирма Евроканал предлага подмяна, ремонтиране и изграждане на всякакви ВиК мрежи и ситеми. Всички ремонтни дейности и изграждане на нови трасета се извършват съгласно Наредба N4 за проектиране, изграждане и експлоатация на водопроводни и канализационни инсталации. Фирмата е с голям опит във ВиК проектирнето и строителството, както и в последващата поддръжка и експлоатационна профилактика.

ремонт на вик мрежи

Изграждане и ремонт на ВиК мрежи

Притежаваните от нас сертификати ISO 14001:2005 , ISO 9001:2008 и ISO 18001:2007 са гаранция за високо качество и професионализъм.

При реконструкция на съществуващи сградни водопроводни и канализационни инсталации се спазват изискванията на чл.185,ал.1,т.4 и 5у чл.186,ал.1 от Закона за устройство на територията на Република България.

изграждане на вик мрежи

ВИК СТРОИТЕЛСТВО

Фирма Евроканал ЕООД има капацитет да поеме и по-големи инфраструктурни и бизнес обекти. Мащабът, с който работим ни позволява да изпълняваме поръчките си с точност, коректност и в срок.

Разгледайте техниката ни за ВиК строителство в галерията на сайта. В секция клиенти ще намерите и някои от по-големите ни обекти, които сме изпълнили или поддържаме.

Научете повече мрежи като ни посетете във Facebook

Оценете ни!
[Общо: 2 Средно: 5]

СНИМКОВА ГАЛЕРИЯ

Последни публикации

измиването на площади

Грижа в измиването на площади в малките населени места

По принцип почистването на улици, измиването на площади, дворове е разделено на лятно и зимно. По време на лятното почистване и измиване прахът и отпадъците се измитат от повърхността на площада и тротоарите, поливат се и се измиват добре. За извършване на лятна работа се използват машини за метене и поливане-миене. Зимното почистване включва почистване […]

Вижте повече
Как да почистите канализационните тръби в ежедневието?

Как да почистите канализационните тръби в ежедневието?

За съжаление, дори инсталирането на пластмасови тръби в канализационната система не винаги решава проблема със запушването. Не са редки случаите с проблемите с почистването на канализационните тръби. Например, когато водата внезапно спре да се оттича в кухненските мивки. Нека да поговорим за това как можете да разрешите този проблем, какви средства и методи се използват […]

Вижте повече
Отпушване на мивка без помощ от водопроводчик?

Отпушване на мивка без помощ от водопроводчик?

Запушените мивки са често срещан проблем. Такава неприятна ситуация може да възникне във всеки дом. Затова е важно да знаеш кка да се справиш с отпушване на мивка. Защо канализацията се запушва и как да се справите с отпушване на мивка без помощта на водопроводчик? Защо се получава запушване? Храна. Частици храна попадат в коляното […]

Вижте повече