push-to-call
OHSAS 18001
ISO 14001
ISO 9001:2008
Камара на строителите в България

мтел: 0888 40 47 65

виваком: 0877 77 63 77

Запушени канализационни тръби

запушени канализационни тръби

При запушени канализационни тръби първото, което идва на ум, е необходимостта от основен ремонт на тези елементи. Това е вярно в повечето случаи  и е ефективна форма за предотвратяване на проблеми, но това е свързано с огромни разходи за нови части. Задоволителни резултати могат да бъдат постигнати при избор на алтернативни решения, които в същото време определено са по-евтини и не ни излагат на необходимостта да реорганизираме живота си, поради ремонти и липса на достъп до кухнята или банята.

За да почистите мивката и да изолирате тоалетната, професионален водопроводчик ще Ви помогне най-добре. Услугите от този тип се характеризират с това, че изпълнението им отнема буквално няколко минути, което не внася дълго объркване във Вашия дом. Бързото действие на водопроводчика се дължи на неговите умения, опит и инструменти, с които разполага.

Водопроводчикът ще извърши цялостна проверка на Вашите канализационни системи при запушени канализационни тръби.

Въз основа на това той може да направи надеждна оценка, въз основа на която да вземете решение за следващите стъпки. Почистването на мивката и изключването на тоалетната не са някои от най-трудните задачи, с които професионалистът се сблъсква ежедневно. Водопроводчиците извършват тази дейност леко, със затворени очи. Това са задачите, които най-често им се възлагат. Цената им, разбира се, не е прекалена и следователно няма причина да се страхувате да се обадите на специалист за Вашия дом. Цената в епохата на конкуренцията на пазара не се повишава от професионалисти. Сега това е продиктувано от пазара и конкуренцията. Цените на услугите редовно падат, а нивото им систематично се увеличава.

Механичен дренаж

Механичният дренаж на канализационните тръби е услуга, която Ви позволява ефективно да се справите със стари тръби, които все още се намират често.

 Разбира се, можете да ги замените, но извършването на такава реконструкция ще доведе до много проблеми, като започнете от събирането на адекватни финансови ресурси и завършвате с факта, че животът Ви ще бъде значително затруднен за дълго време. Ако подмяната на стари тръби надвишава финансовите Ви възможности, по-добре е да използвате решения, които не само са ефективни, но определено имат по-ниска цена. Бюджетът на дома няма да бъде претоварен. Ефективен метод за почистване на тръби, особено на чугунени тръби, канализации от мивки и канализационни връзки, е използването на електрическа пружина.

Използването на съвременни решения носи много ползи. В допълнение към споменатата цена, икономичност и бързина на решаване на проблема, заслужава се да се подчертае, че използването на модерно хидравлично оборудване гарантира чистота, което е важно за правилното функциониране на вътрешната инсталация.

Последни публикации

Препарати за отпушване на канали

Препарати за отпушване на канали

Избор на препарати за отпушване на канали Отпушването на канали в дома или на други места често изисква ефективни препарати, предназначени да отстраняват причинителите на запушванията и да поддържат нормалното функциониране на канализационната система. При избора на препарати за отпушване на канали е важно да се прецени характерът на проблема и типа на тръбите. Препоръчително […]

Вижте повече
Защо се налага да се прави отпушване на сифони?

Защо се налага да се прави отпушване на сифони?

Какво представляват сифоните? Сифоните са устройства, които се използват за предотвратяване на изтичане на канални газове и вода от канализационната система в жилището или сградата – бизнес или производствена. Те се състоят от тръба, която е запечатана в единия си край и има вода в другия. Водата в сифона създава водна бариера, която предотвратява преминаването […]

Вижте повече
Отпушване на канали с домашни средства

Отпушване на канали с домашни средства

Отпушването на канали може да бъде трудоемка и времеемка задача, особено ако запушването е по-сложно и се налага съдействие от водопроводчик. Има обаче няколко домашни средства, които могат да помогнат за отпушване на канали, без да се налага да се инвестират много пари или да се налага да се прави ремонт. Отпушване на канали с […]

Вижте повече