Evrokanal push-to-call
OHSAS 18001
ISO 14001
ISO 9001:2008
Камара на строителите в България

мтел: 0888 40 47 65

виваком: 0877 77 63 77

Доставка на вода с водоноска

доставка на вода

Доставка на вода от Евроканал ЕООД. Фирмата ни може да достави до Ваш обект или земеделско стопанство. Доставката на вода обикновено е за нуждите на напояването на различни насаждения, за райони с авария на водоподаването, за строителни фирми и частни клиенти. Ние разполагаме с 5 броя специализирани за тази дейност автомобили-цистерни с вместимост на водосъдържателя от 5м³,7 м­³ и 10 м³. Цистерните ни и водоноските ни могат да се озоват на обаждане още на същия ден.

водоноска

ДОСТАВКА НА ТОПЛА ВОДА

Фирмата може да достави и топла вода за Вашите нужди на кратки разстояния. За такава заявка, моля съгласувайте предварително изискванията си с нас.

Наемайки цистерни и водоноски от Евроканал ЕООД, Вие можете да поливате насаждения и градини, да пълните басейни и фонтани и други. Водоноските са подходящи и за доставяне на студена и топла вода за комунални нужди.

Ето няколко факта за доставката на вода с водоноски:

Водоноските могат да доставят големи количества водаНа високо налягане в кратък период от време. Това ги прави изключително ефективни за почистване на големи повърхности като сгради, мостове, площади и други.
Доставката на вода с водоноски Може да бъде извършена на различни височини и разстояния, което позволява почистването на труднодостъпни места, като например високи сгради и кристални фасади.
Водоноските могат Да доставят вода при различни температури и налягания, което позволява почистването на различни видове замърсявания, включително мръсотия, мухъл, мъх и други.
Доставката на вода с водоноските е Екологичен начин за почистване, тъй като не изисква използването на химикали и други агресивни почистващи средства, които могат да бъдат вредни за околната среда.
Доставката на вода с водоноски Може да бъде извършена бързо и ефективно, което позволява почистването на големи повърхности за кратко време. Това прави този метод икономичен и удобен за бизнеса и домакинствата.

Facebook страница на Евроканал ЕООД

Често задавани въпроси

Какви са предимствата на доставката на вода с водоноска?Отговор: Предимствата на доставката на вода с водоноска включват възможността за доставка на големи количества вода в кратък период от време, необходимостта от по-малко пространство за съхранение на водата, доставка на вода в труднодостъпни места и доставка на вода в извънредни ситуации.
Каква е цената на доставката на вода с водоноска?Отговор: Цената на доставката на вода с водоноска зависи от няколко фактора, като разстоянието между мястото на зареждане на камиона и мястото на доставка на водата, количеството на доставяната вода и допълнителните услуги, които могат да бъдат предоставени, като например наем на резервоари. Обикновено цените са по договаряне и зависят от конкретния случай.
Каква е дистанцията, на която могат да се доставят водни услуги чрез водоноска?Отговор: Дистанцията, на която могат да се доставят водни услуги чрез водоноска, може да варира в зависимост от техническите характеристики на водоноската и специфичните условия на мястото на доставка. Обикновено минималната дистанция е около 30 метра, а максималната може да достигне до няколко километра.
Оценете ни!
[Общо: 4 Средно: 4.5]

СНИМКОВА ГАЛЕРИЯ

Последни публикации

Миенето на мостове и тунели

За миенето на мостове и тунели у нас и по света

За миенето на мостове и тунели у нас и по света Вярно е, че през зимата прахът и мръсотията се натрупват малко върху стелата – отдалечеността му от главните пътища влияе. Именно заради това миенето на мостове и тунели става предимно през пролетта и лятото. Работниците успяват да измият всеки мост, въпреки размерите, доста бързо […]

Вижте повече
измиване на тунели

Измиване на тунели и измиване на мостове

Приблизително веднъж на два месеца тунелите на метрото следва да се измиват от натрупаните прах и мръсотия с помощта на специална техника – тунелна машина. Нека да видим какво  представлява това измиване на тунели на метрото, като направим кратка разходка по нощното метро. Тунелната транспортна машина представлява средно голяма цистерна върху платформа Отстрани на машината […]

Вижте повече
измиването на площади

Грижа в измиването на площади в малките населени места

По принцип почистването на улици, измиването на площади, дворове е разделено на лятно и зимно. По време на лятното почистване и измиване прахът и отпадъците се измитат от повърхността на площада и тротоарите, поливат се и се измиват добре. За извършване на лятна работа се използват машини за метене и поливане-миене. Зимното почистване включва почистване […]

Вижте повече