Evrokanal push-to-call
OHSAS 18001
ISO 14001
ISO 9001:2008
Камара на строителите в България

мтел: 0888 40 47 65

виваком: 0877 77 63 77

Грижа в измиването на площади в малките населени места

измиването на площади

По принцип почистването на улици, измиването на площади, дворове е разделено на лятно и зимно. По време на лятното почистване и измиване прахът и отпадъците се измитат от повърхността на площада и тротоарите, поливат се и се измиват добре.

За извършване на лятна работа се използват машини за метене и поливане-миене.

Зимното почистване включва почистване на площадите и тротоарите от сняг, извозването му до снегорини, поръсване на покрития с пясъчно-солена смес.

Приоритет за всяка една община у нас е улиците да бъдат чисти и безопасни за обществеността. Здравето и безопасността са в основата на всичко, което се прави. С правилното оборудване и опит, оторизираните за целта фирми в големите, както и малките населени места, могат да работят, както през деня, така и през нощта и да завършат работата по измиването на площадите и миенето на улиците с водоноска, без да пречат на обществения трафик.

Честота на измиването на площади в малките населени места

Професионалистите в тази сфера препоръчват площадите да се мият всеки месец, а при нужда и по често. Това е важно, за да се избегне замърсяването на настилката и събирането на излишна прах по тях.

Използването на на мощни почистващи средства, приложени умело от опитните екипи от специалисти по почистване, гарантира, че всички видове отпадъци се отстраняват безопасно, бързо и ефективно от площадите в малките населени места.

Съставяне на графици за измиване и осъществяването им

Всяка община в малките населени места съставя графици за миенето на площадите и прилежащите улици. При неблагоприятни метеорологични условия и настъпване на други непредвидени ситуации предварителният график може да бъде променен.

Площадите се измиват с почистващ препарат и вода. Графикът ще бъде изпълнен в зависимост от метеорологичните условия и степента на замърсяване на площадите и прилежащите улици на съответното населено място.

Обикновено преди миенето се прави машинно метене. Работи се през нощта, с цел да не се затруднява автомобилният трафик.

Дейностите са част от мерките за намаляване на фините прахови частици в града. Те са част от стратегията на общините ни за по-чиста околна среда.

Последни публикации

измиването на площади

Грижа в измиването на площади в малките населени места

По принцип почистването на улици, измиването на площади, дворове е разделено на лятно и зимно. По време на лятното почистване и измиване прахът и отпадъците се измитат от повърхността на площада и тротоарите, поливат се и се измиват добре. За извършване на лятна работа се използват машини за метене и поливане-миене. Зимното почистване включва почистване […]

Вижте повече
Как да почистите канализационните тръби в ежедневието?

Как да почистите канализационните тръби в ежедневието?

За съжаление, дори инсталирането на пластмасови тръби в канализационната система не винаги решава проблема със запушването. Не са редки случаите с проблемите с почистването на канализационните тръби. Например, когато водата внезапно спре да се оттича в кухненските мивки. Нека да поговорим за това как можете да разрешите този проблем, какви средства и методи се използват […]

Вижте повече
Отпушване на мивка без помощ от водопроводчик?

Отпушване на мивка без помощ от водопроводчик?

Запушените мивки са често срещан проблем. Такава неприятна ситуация може да възникне във всеки дом. Затова е важно да знаеш кка да се справиш с отпушване на мивка. Защо канализацията се запушва и как да се справите с отпушване на мивка без помощта на водопроводчик? Защо се получава запушване? Храна. Частици храна попадат в коляното […]

Вижте повече