push-to-call
OHSAS 18001
ISO 14001
ISO 9001:2008
Камара на строителите в България

мтел: 0888 40 47 65

виваком: 0877 77 63 77

Видеодиагностика на канали

видеодиагностика на канали

Видеодиагностика на канали и тръбни системи се извършва за откриване на дефекти и пробойни в каналите. Тя се прави с роботизирана видео техника. Извършваме услуги за град София на преференциални цени

Запушените канали и тръби могат да причинят много щети и неприятности на домакинствата и предприятията. Често се налага точен и прецизен ремонт, а за целта е нужна диагностика с видимост до сантиметри. Проблемните участъци в тръбите могат да бъдат открити с голяма точност от нашите камери за видеодиагностика на тръбни трасета с диаметри от ø50 до ø1500.

ТЕХНИКА ЗА ВИДЕОДИАГНОСТИКА НА КАНАЛ

Фирмата ни разполага с различни камери за диагностика от типа:

Бутаща камера с жило с електронен брояч на метрите за диагностика на тръби с диаметри от ø 50 до ø 300. Тя дава възможност за преглед без прекъсване на тръби с дължина до 50 м.

Роботизирана дистанционно управляема камера снабдена с електронен брояч на метрите и зум за диагностика на тръби от ø100 до ø 1500. Тя е с възможност за заснемане без прекъсване на тръби с дължина до 100м.

С правилна и навременна диагностика на тръбите ремонтът им ще бъде значително по-лесен за нас и Вас! Разгледайте снимките от галерията ни с оборудването, което притежаваме и използваме. Персоналът ни работи отлично след проведени обучения и ще свърши работата в най-кратък срок.

Изпратете Вашето запитване за видеодиагностика на канали по имейл на office@evrokanal.net или се обадете на телефоните на фирмата: 0877 77 63 77. За услуга видеодиагностика обслужваме региони София и Бургас на нормални цени. Ако жеалете можем да издадем фактура с ДДС.

Употребата на модерна техника за видеодиагностика на канализацията е задължителна при съмнение за счупване на каналите, наличие на проникнали корени каналите и едри предмети вътре. Евроканал ЕООД има нова техника да направи напълно прецизна диагностика на каналите и канализационните системи. Повече информация за техниката в нашата галерия.

видеодиагностика на канализация

ПРИЧИНИ ЗА ЗАПУШВАНЕ НА КАНАЛИ И НУЖДА ОТ ВИДЕОДИАГНОСТИКА

Най-често срещаните причини за запушване на каналите са различни наслагания, косъмчета, мокри кърпи, памук, памперси и дамски тампони. Въпреки логиката такива предмети да не се пускат в тоалетната чиния, ние виждаме това всеки ден в нашата работа. Особено в хотели и заведения. Затова, ако сте собственик на туристически обект, можете да упоменете, че каналите не могат да поемат такъв отпадък. Той няма да се разгради и е много вероятно да предизвика ВиК проблем.

Също моля не се опитвайте решавате проблема със затлачени косми или мокри кърпи чрез избутване навътре в канала. Това само ще усложни ситуацията и ще затрудни аварийните екипи при отпушването на канала.

ВИДЕОДИАГНОСТИКА НА КАНАЛИ ЗА СОФИЯ И БУРГАС

Фирма Евроканал ЕООД извършва видеодиагностика на канали за своите клиенти без заявка в следните квартали и жилищни райони на град София: Младост, Мусагеница, Дървеница, Изток, Дианабад, Студентски град, Витоша Гео Милев, Редута, Слатина, Център, Лозенец, Гоце Делчев, Иван Вазов, Борово, Стрелбище, Красно село, Хиподрума, Лагера, Зона Б5, Банишора, Захарна фабрика, Хаджи Димитър, Сухата река, Левски, Люлин, Обеля, Надежда, Модерно предградие, Овча купел, Бъкстон, Летище, Дружба, Горубляне, Симеоново, Драгалевци, Бояна, Княжево. Покриваме и по-далечни зони като Казичане, Лозен, Кремиковци, Бусманци, Нови Искър, Божурище, Горна Баня, Бистрица и Банкя. Обслужваме и град Бургас, квартали: Славейков, Изгрев, Лазур, Меден рудник, Крайморие, Сарафово, Ветрен и други

Ако адресът Ви се намира в горните квартали, то ние ще Ви обслужим бързо без да чакате. В случай, е имотът Ви е по-далече, моля направете заявка от предния ден на нашия имейл или телефон. Ще бъдете обслужени максимално бързо.

Посетете Facebook фен страницата на Евроканал (Evrokanal) и ни дайте един like. Така ще имате достъп до информация за промоции и намаления на нашите услуги по видео-диагностика и ремонт на канали. На страничката в социалните мрежи също даваме информация за новостите в бранша и новата техника, която придобием. Там ще видите и интересни видеа от нашата работа. Споделете и коментирайте качеството на работа на колегите ни. Обратната връзка от Вас като клиенти е важна за нас. Стремим се да работим качествено всеки ден и така вече над десетилетие! И правим всичко това на нормални цени.

За повече информация можете да посетите нашата Facebook страница

Оценете ни!
[Общо: 8 Средно: 5]

Често задавани въпроси

В рамките на какво време можем да дойдем на адрес? Отговор: Реагираме бързо и отговорно, ценим времето Ви, и се стремим да сме при Вас, на посочения адрес в рамките на 30 до 60 минути, според трафика на деня. Нашата цел е бързо и качествено обслужване, решение на проблема и доволни клиенти.
Работим ли в почивните и празнични дни? Отговор: Да, нашето работно време е 7 дни в седмицата, както и на празници ние разполагаме с дежурни екипи. Защото ситуации с канали могат да възникнат по всяко време и проблемът изисква бързо решение и отстраняване на проблема.
Трябва ли да е лицензирана фирмата за ВИК услуги? Отговор: Да, това е важно, сигурно и отговорно. Фирмата е сертифицирана по ИСО и е с внедрена система за управление на качеството, както и безопасни условия на труд и задължително опазване на околната среда. Екипите ни са професионални и са оборудвани със специално работно облекло и лични предпазни средства.
Колко време отнема една видеодиагностика? Отговор: Извършването на видеодиагностика изисква време. Тя трябва да бъде извършена прецизно и професионално. Видеодиагностиката зависи от параметри като дължината на трасето, точки за достъп и брой на каналите за диагностика.
При констатиран проблем имате ли възможност за ремонт? Отговор: Първо се констатира какъв е проблемът. Следващата стъпка е ВиК инженер да извърши оглед , след което ще бъде изготвена оферта (количествено стойностна сметка).При съгласие с оферираната цена от страна на клиента, ще бъде извършен ремонта.

СНИМКОВА ГАЛЕРИЯ

Последни публикации

Препарати за отпушване на канали

Препарати за отпушване на канали

Избор на препарати за отпушване на канали Отпушването на канали в дома или на други места често изисква ефективни препарати, предназначени да отстраняват причинителите на запушванията и да поддържат нормалното функциониране на канализационната система. При избора на препарати за отпушване на канали е важно да се прецени характерът на проблема и типа на тръбите. Препоръчително […]

Вижте повече
Защо се налага да се прави отпушване на сифони?

Защо се налага да се прави отпушване на сифони?

Какво представляват сифоните? Сифоните са устройства, които се използват за предотвратяване на изтичане на канални газове и вода от канализационната система в жилището или сградата – бизнес или производствена. Те се състоят от тръба, която е запечатана в единия си край и има вода в другия. Водата в сифона създава водна бариера, която предотвратява преминаването […]

Вижте повече
Отпушване на канали с домашни средства

Отпушване на канали с домашни средства

Отпушването на канали може да бъде трудоемка и времеемка задача, особено ако запушването е по-сложно и се налага съдействие от водопроводчик. Има обаче няколко домашни средства, които могат да помогнат за отпушване на канали, без да се налага да се инвестират много пари или да се налага да се прави ремонт. Отпушване на канали с […]

Вижте повече