Evrokanal push-to-call
OHSAS 18001
ISO 14001
ISO 9001:2008
Камара на строителите в България

мтел: 0888 40 47 65

виваком: 0877 77 63 77

Видеодиагностика на канализационни системи

Видеодиагностика на канализационни системи

Видеодиагностика на канализационни системи от Евроканал ЕООД. Почистването на канализацията днес е една от най-популярните услуги на пазара. Канализацията е сложна система и не е възможно точно да се определи мястото на запушването без специално оборудване. Ако пренебрегнем почистването на канализационните системи, тогава появата на блокажи е неизбежна и в резултат на това отказът на канализацията, което е още по-голям проблем.

Как да определите точното местоположение на блокирането?

Как да определите точното местоположение на блокирането, така че цялата работа да не отнеме много време и да бъде най-ефективна?

Съвременните технологии не стоят неподвижно. Днес една от най-популярните е услугата за видеодиагностика на канализационни системи

Видеодиагностика на канализационни системи е един от най-важните компоненти на мерките при почистване на канализационната система. Неспазването на тази процедура може да доведе до неприятни последици. Както и да намали ефективността на специалистите поради липса на информация за точното местоположение на блокирането и неговия характер.

Препоръчваме ви периодично да провеждате видео диагностика на канализационните системи. Използвайки тази технология, винаги ще имате информация за структурата на канализационната система, нейното състояние и в бъдеще винаги можете да вземете правилното решение в случай на спешни или аварийни ситуации и да елиминирате блокажи.

Видеодиагностика на канализационни системи

Видеодиагностиката не само помага за определяне на мястото на запушване, но също така може да идентифицира всички видове повреди, пукнатини и неизправности в мрежата, което също ще помогне за предотвратяване на аварийни ситуации. Специалистите на нашата компания имат богат опит в тази област.

Винаги сме готови да предоставим услуги за видеодиагностика за канализационни тръбопроводи на нашите клиенти. Обръщайки се към нашата компания за тази услуга, ще получите висококачествена видео диагностика и навременно елиминиране на всички проблеми, свързани с повредата на канализационната система.

Компетентната телеинспекция на тръбопроводите ви позволява визуално да оцените състоянието на системата отвътре. Необходимо е преди ремонт, реставрация или почистване на тръби да се намерят дефекти в тях. В резултат на това ще можете правилно да оцените количеството на предстоящата работа, цената за нея и да изберете подходящото оборудване и технология за ремонта.

Последни публикации

Миенето на мостове и тунели

За миенето на мостове и тунели у нас и по света

За миенето на мостове и тунели у нас и по света Вярно е, че през зимата прахът и мръсотията се натрупват малко върху стелата – отдалечеността му от главните пътища влияе. Именно заради това миенето на мостове и тунели става предимно през пролетта и лятото. Работниците успяват да измият всеки мост, въпреки размерите, доста бързо […]

Вижте повече
измиване на тунели

Измиване на тунели и измиване на мостове

Приблизително веднъж на два месеца тунелите на метрото следва да се измиват от натрупаните прах и мръсотия с помощта на специална техника – тунелна машина. Нека да видим какво  представлява това измиване на тунели на метрото, като направим кратка разходка по нощното метро. Тунелната транспортна машина представлява средно голяма цистерна върху платформа Отстрани на машината […]

Вижте повече
измиването на площади

Грижа в измиването на площади в малките населени места

По принцип почистването на улици, измиването на площади, дворове е разделено на лятно и зимно. По време на лятното почистване и измиване прахът и отпадъците се измитат от повърхността на площада и тротоарите, поливат се и се измиват добре. За извършване на лятна работа се използват машини за метене и поливане-миене. Зимното почистване включва почистване […]

Вижте повече