push-to-call
OHSAS 18001
ISO 14001
ISO 9001:2008
Камара на строителите в България

мтел: 0888 40 47 65

виваком: 0877 77 63 77

Видеодиагностика на канализационни системи

Видеодиагностика на канализационни системи

Видеодиагностика на канализационни системи от Евроканал ЕООД. Почистването на канализацията днес е една от най-популярните услуги на пазара. Канализацията е сложна система и не е възможно точно да се определи мястото на запушването без специално оборудване. Ако пренебрегнем почистването на канализационните системи, тогава появата на блокажи е неизбежна и в резултат на това отказът на канализацията, което е още по-голям проблем.

Как да определите точното местоположение на блокирането?

Как да определите точното местоположение на блокирането, така че цялата работа да не отнеме много време и да бъде най-ефективна?

Съвременните технологии не стоят неподвижно. Днес една от най-популярните е услугата за видеодиагностика на канализационни системи

Видеодиагностика на канализационни системи е един от най-важните компоненти на мерките при почистване на канализационната система. Неспазването на тази процедура може да доведе до неприятни последици. Както и да намали ефективността на специалистите поради липса на информация за точното местоположение на блокирането и неговия характер.

Препоръчваме ви периодично да провеждате видео диагностика на канализационните системи. Използвайки тази технология, винаги ще имате информация за структурата на канализационната система, нейното състояние и в бъдеще винаги можете да вземете правилното решение в случай на спешни или аварийни ситуации и да елиминирате блокажи.

Видеодиагностика на канализационни системи

Видеодиагностиката не само помага за определяне на мястото на запушване, но също така може да идентифицира всички видове повреди, пукнатини и неизправности в мрежата, което също ще помогне за предотвратяване на аварийни ситуации. Специалистите на нашата компания имат богат опит в тази област.

Винаги сме готови да предоставим услуги за видеодиагностика за канализационни тръбопроводи на нашите клиенти. Обръщайки се към нашата компания за тази услуга, ще получите висококачествена видео диагностика и навременно елиминиране на всички проблеми, свързани с повредата на канализационната система.

Компетентната телеинспекция на тръбопроводите ви позволява визуално да оцените състоянието на системата отвътре. Необходимо е преди ремонт, реставрация или почистване на тръби да се намерят дефекти в тях. В резултат на това ще можете правилно да оцените количеството на предстоящата работа, цената за нея и да изберете подходящото оборудване и технология за ремонта.

Последни публикации

Препарати за отпушване на канали

Препарати за отпушване на канали

Избор на препарати за отпушване на канали Отпушването на канали в дома или на други места често изисква ефективни препарати, предназначени да отстраняват причинителите на запушванията и да поддържат нормалното функциониране на канализационната система. При избора на препарати за отпушване на канали е важно да се прецени характерът на проблема и типа на тръбите. Препоръчително […]

Вижте повече
Защо се налага да се прави отпушване на сифони?

Защо се налага да се прави отпушване на сифони?

Какво представляват сифоните? Сифоните са устройства, които се използват за предотвратяване на изтичане на канални газове и вода от канализационната система в жилището или сградата – бизнес или производствена. Те се състоят от тръба, която е запечатана в единия си край и има вода в другия. Водата в сифона създава водна бариера, която предотвратява преминаването […]

Вижте повече
Отпушване на канали с домашни средства

Отпушване на канали с домашни средства

Отпушването на канали може да бъде трудоемка и времеемка задача, особено ако запушването е по-сложно и се налага съдействие от водопроводчик. Има обаче няколко домашни средства, които могат да помогнат за отпушване на канали, без да се налага да се инвестират много пари или да се налага да се прави ремонт. Отпушване на канали с […]

Вижте повече