Evrokanal push-to-call
OHSAS 18001
ISO 14001
ISO 9001:2008
Камара на строителите в България

мтел: 0888 40 47 65

виваком: 0877 77 63 77

Видеодиагностика на канализационната система

Видеодиагностика на канализационната система

Видеодиагностика на канализационната система

Вашата кухня ли е сърцето на вашия дом? Това е мястото, където печете бисквитки, споделяте ястия и провеждате чудесни разговори. Сърцето на дома звучи като точното определение, нали.

Ами ако истинското сърце на дома ви не беше нещо, което можете да видите или докоснете?

Вашият водопроводчик може да ви каже, че сърцето на всеки дом е неговата водопроводна система. И те могат да го докажат, като използват камера за диагностика на тръби. Скрити зад стените и заровени под земята, вашите тръби дават и приемат 24/7, за да поддържат вас и дома ви щастливи, чисти и здрави.

Ако никога не сте проверявали камерата на канализационната линия, защо не? Знаете какво има в хладилника и какво се готви за вечеря. Не искате ли да знаете какво се случва в другото сърце на дома ви?

Днес в блога говорим за предимствата на инспекциите на водопроводната система. Отделете минута и прочетете как проверката на камерата може да ви бъде от полза.

Имаме десетки водопроводни услуги и сме , когато става въпрос за запушване на дренаж. Ето  основните 4 предимства от получаването на видеодиагностика на канализационната система.

Елиминира предположенията

                Камерите предоставят нещо повече от качествена картина. Те също така предават сигнал, който ни позволява да запишем дълбочината и местоположението на проблема, след като го засечем. Получавайки бърза и проста видеоинспекция на канализационната канализация, водопроводчикът може да получи ясна картина на проблема и е в състояние да предложи решение веднага. Без видекартина водопроводчикът може само да гадае какъв е проблемът.

Без излишно копаене

                Докато дренажната камера е вътре в канализацията, водопроводчикът може да използва предаващата функция, за да намери къде спира или къде вижда проблема. Използвайки локатор, те могат да маркират точната област, която се нуждае от решение. Ако препоръчат малък изкоп, използването на локатора по време на видеодиагностиката на канализационна система ще гарантира, че копаенето е ограничено само до необходимите зони. Без тази ценна информация може да се окажете с изкоп на грешното място!

Точна информация

                От намирането на правилния проблем до възможността да видите вашата дренажна линия, дренажната камера е един от най-мощните инструменти, които един водопроводчик има. Те помагат визуално да идентифицират действителния проблем, независимо дали е счупена тръба, корени на дървета или нещо друго. Инспекцията може да се използва и за проверка на вида на канализацията, която имате, къде отива и състоянието й. Това е безценна информация.

Бързи резултати

                Видео диагностиката на канализационната система е бъде бърз процес. Средно водопроводчиците са в състояние да открият проблема в рамките на един час и да предоставят действащи решения веднага.

Последни публикации

Миенето на мостове и тунели

За миенето на мостове и тунели у нас и по света

За миенето на мостове и тунели у нас и по света Вярно е, че през зимата прахът и мръсотията се натрупват малко върху стелата – отдалечеността му от главните пътища влияе. Именно заради това миенето на мостове и тунели става предимно през пролетта и лятото. Работниците успяват да измият всеки мост, въпреки размерите, доста бързо […]

Вижте повече
измиване на тунели

Измиване на тунели и измиване на мостове

Приблизително веднъж на два месеца тунелите на метрото следва да се измиват от натрупаните прах и мръсотия с помощта на специална техника – тунелна машина. Нека да видим какво  представлява това измиване на тунели на метрото, като направим кратка разходка по нощното метро. Тунелната транспортна машина представлява средно голяма цистерна върху платформа Отстрани на машината […]

Вижте повече
измиването на площади

Грижа в измиването на площади в малките населени места

По принцип почистването на улици, измиването на площади, дворове е разделено на лятно и зимно. По време на лятното почистване и измиване прахът и отпадъците се измитат от повърхността на площада и тротоарите, поливат се и се измиват добре. За извършване на лятна работа се използват машини за метене и поливане-миене. Зимното почистване включва почистване […]

Вижте повече